Vrijwilliger FestiValderAa 2022
Lieve vrijwilliger van FestiValderAa,

Wat fijn dat je ons wilt komen helpen! Met jouw hulp kunnen we van FestiValderAa 2022 een groot feest maken. En een feest wordt het; er komt op donderdagavond een speciale avond ter ere van het jubileum.

Hieronder vind je informatie over de verschillende teams en vragen over wanneer je beschikbaar bent. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kan je me altijd mailen op vrijwilligers@festivalderaa.nl

We zien ernaar uit (weer) met jou samen te werken!
namens het FestiValderAa team 2022,

Isa Visser
Vrijwilligerscoördinator


De kleine lettertjes:
Door het invullen van dit formulier geef je het FestiValderAa toestemming om je persoonsgegevens in ons systeem te verwerken. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor je werkzaamheden als vrijwilliger bij ons festival. De gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt. Daarnaast ga je er mee akkoord dat wanneer het mediateam van het festival foto's van je maakt, deze eventueel bewerkt en gebruikt gaan worden voor onze media. Wil je niet op de foto, geef dat dan vooraf aan mij door.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
T-shirt maat
Clear selection
De teams op FestiValderAa 2022
Team Krachtpatsers
De naam zegt het al; jullie zorgen voor het zwaardere werk. Meubilair vervoeren, hekken en decoraties plaatsen, lampen ophangen, de bouwwerken plaatsen, entree-poort en kassa op z'n plek zetten, Je hoeft er niet persé sterk voor te zijn, maar een beetje wel is mooi meegenomen.

Team Recht en Krom
Jullie helpen al ruim voor het festival mee met het bouwen van de verschillende huisjes, wagentjes, barren, vlaggen, wat de vormgever maar ontwerpt!

Team Happerij
Jullie helpen onze cateraars met de voorbereidingen van de lunch en het diner en staan ze tijdens en na afloop bij met diverse werkzaamheden. Tevens zorgen jullie ervoor dat er altijd koffie en thee in het dorpshuis aanwezig is en dat de koelkasten goed gevuld zijn.

Team Rein en Fijn
Onmisbaar voor een festival dat plaatsvindt midden in de Drentse natuur is een schoonmaakteam. Jullie legen de prullenbakken op het festivalterrein, houden samen de wc’s op het festivalterrein en in het dorpshuis schoon en zorgen ervoor dat er geen afval op de heide ligt.

Team Draank
Vind je het leuk om aangesproken te worden? Dan is dit jouw plek! Jullie staan achter de bar en voorzien de bezoekers op het festivalterrein van de nodige verfrissende drankjes zoals wijn, bier en fris. Praatje maken met de gasten en glazen innemen die de kinderen terug komen brengen hoort hier ook bij. Ervaring met biertappen en ander barwerk is fijn, geen vereiste.

Team Leut
Altijd al barista willen zijn? Dan is je kans. Jullie staan achter de koffiebar en voorzien de bezoekers op het festivalterrein van een prachtige cappuccino, een stevige espresso of heerlijk kopje munt- of gemberthee. Daar horen ook de brownies en andere lekkernijen bij. Ervaring met het espressoapparaat is fijn, maar je kunt het ook leren.

Team Vroagboukie
Jij bent HET aanspreekpunt voor alle vragen die gesteld gaan en mogen worden. Dus niet verlegen zijn, JIJ weet alles! Jullie staan bij de informatiepunten en zijn de vraagbaak van het festivalterrein. Bezoekers kunnen bij jullie terecht om informatie te vragen over het programma, de looproutes en de voorstellingen.

Team van Aa naar B
Veel van onze bezoekers zijn hier onbekend. Jullie zorgen ervoor dat het publiek op een goede manier begeleid wordt tijdens het festival. Dit gaat van parkeerwacht, publieksbegeleider bij theatervoorstellingen. Een dienst als publieksbegeleider (met als bonus een gratis voorstelling) gaat gepaard met een dienst als parkeerwacht. Jullie controleren ook of de bezoekers het juiste bandje hebben bij de ingang.

Team Centebakkies
Zonder entreegelden kan het festival niet bestaan. Jullie bemannen de kassa-keet. Bezoekers kopen bij jullie kaartjes, als ze die nog niet besteld hebben, voor het festivalterrein en de theatervoorstellingen.

Team GidseValderAa
Jij en je collega nemen de bezoekers mee op een theater fiets- of voettocht Je gaat met een groep langs theatervoorstellingen en zorgt ervoor dat alles veilig en volgens plan verloopt. In de week voor het festival ga je een keer op verkenning, zodat je goed voorbereid op pad gaat.

Team Grut
Jullie staan op de kinderweide en zorgen ervoor dat de kinderen heerlijk kunnen ravotten en spelen. Jullie helpen bij verschillende activiteiten en toveren de gezichtjes van kinderen om in vlinders, prinsessen of leeuwen.

Team Feestbeesten
Speciaal voor de de donderdagavond hebben we extra mensen nodig voor de begeleiding van het publiek op de Brink in Zuidlaren. Bij de entree zal het bij aanvang een toestroom van mensen zijn, dus ticketcontrolleurs gevraagd. De barren gaan ook open, dus biertappers en wijnschenkers meld je aan. En tot slot een paar mensen die het terrein helpen schoon te houden. Kortom werk genoeg, ook met de laatste voorbereidingen.
Welke teams hebben jouw voorkeur?
Hoe lang wil je maximaal werken per dag? *
Wanneer ben je beschikbaar? 30 juni t/m 3 juli zijn festivaldagen, de rest is bouw/breek. Je kan natuurlijk meerdere dagdelen aanvinken!
ochtend
middag
avond
maandag 27 juni
dinsdag 28 juni
woensdag 29 juni
donderdag 30 juni
vrijdag 1 juli
zaterdag 2 juli
zondag 3 juli
maandag 4 juli
dinsdag 5 juli
Wil je nog iets met ons delen?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy