Ehdota teemaa Nuorten filosofiatapahtuma 2023:lle!
Mistä aiheista juuri sinä haluaisit kuulla ensi tammikuussa Nuorten filosofiatapahtuma 2023:ssa? Nyt on mahdollisuutesi, sillä voit ehdottaa tapahtumalle mielesi mukaista teemaa ja alustuksia. Hyvä teemaehdotus on sellainen, että siitä riittää keskusteltavaa kahteenkymmeneen eri asiantuntija-alustukseen kahden päivän ajalle, ja että sitä on luonteva lähestyä niin filosofian, eri tieteenalojen, yhteiskunnallisen keskustelun ja politiikan kuin kulttuurin ja taiteen näkökulmasta. Vapauta siis ajatustesi virta ja anna Nufit 2023:lle teema!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ehdotuksesi Nufit 2023:n teemaksi. Ehdotus voi olla väittämä, kysymys, avainsana tai sanonta. Voit esittää useamman kuin yhden ehdotuksen.
*
Avaa ajatustasi, miksi juuri tästä ehdotuksesta/näistä ehdotuksista tulisi hyvä teema Nufitiin.
*
Mitä alustuksia ehdottamasi teeman pohjalta voitaisiin Nufitissa järjestää?
Onko jotakin esittämistäsi teemaideoista riippumatonta asiantuntijaa, jonka toivoisit saapuvan Nufitiin alustamaan jostakin tietystä aiheesta? Voit ehdottaa myös pelkkää kiinnostavaa alustuksen aihetta.
Alkoiko Nuorten filosofiatapahtuman organisointi tai tapahtuman työryhmässä työskentely kiinnostaa? Tässä voit esittää kysymyksiä tai kommentoida Nuorten filosofiataphtumaa ja sen järjestämistä. Voit myös harkita Nufit-työryhmään mukaan hakemista, mikä onnistuu oheisella lomakkeella: https://tinyurl.com/2p85ybj2
Sähköpostiosoite, johon toivot saavasi vastauksen mahdollisiin kysymyksiisi. Tietoa antamastasi sähköpostiosoitteesta ei luovuteta eteenpäin, käytetään ainoastaan sinulle vastaamiseen ja säilytetään ainoastaan niin kauan, kuin on tarpeellista.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy