A regisztráció lezárult!
A workshop szervezője: Tölgyessy Zsófi
Témája:
Szívközpontú Vállalkozás, hitrendszerek megvizsgálása, hogy azt a vállalkozói sztorit meséljük, amit valóban szeretnénk.

"Milyen vállalkozói sztorit mesélsz magadnak?
A vállalkozói lét lehetőséget ad arra, hogy úgy éld az életedet, ahogy valóban szeretnéd, szabadon, a saját idődet beosztva, a szenvedélyedet követve. Olyan termékeket és szolgáltatásokat hozz létre, amiben benne van a szíved, értéket teremtve másoknak. De valóban úgy építed a vállalkozásodat, hogy örömteli és könnyed legyen?
Ránéztél már, hogy milyen vállalkozói sztorit mesélsz magadnak? Bele mered vinni a szívedet és megélni a nőiességedet?     Tiszta, hogy mi a vállalkozásod célja és miértje, a pénzen kívül? Mi az ami motivál téged?
A workshop ehhez hasonló kérdésekkel fog arra inspirálni, hogy valóban szívből, örömmel építsd a vállalkozásod, sőt, te magad is dolgozhatsz azon, hogy neked mit jelent szívből, örömmel vállalkozni és milyen lépéseket kell megtenned, hogy azt a vállalkozói sztorit éld, amit valóban szeretnél.
Jómagam sikeres, marketinges felsővezetői karriert hagytam hátra, hogy kövessem a szívem. Miután kiléptem, fél éven át utaztam Délkelet Ázsiában, hogy világot lássak, és visszaszerezzem az élet szenvedélyét, amit az automata robotpilóta üzemmód kikapcsolt nálam. Két szenvedélyem van: Life coachként az önismeret csodáját hirdetem. Az Inspirációs Marketing Iskola & Közösség alapítójaként pedig olyan szívközpontú vállalkozókat és vállalkozni vágyókat támogatok, akik szeretnék, szívből, gyomorgörcstől mentesen építeni a vállalkozásukat."

Kocsma 5-ös terem (Grund emelet) - 14h - 15.30h
Maximális létszám: 20 fő

A REGISZTRÁCIÓ MENETE – FONTOS!!!

A Vállalkozók Nők Világnapja eseményen való részvétel előfeltétele az előre megvásárolt belépőjegy, mely az
az időrendben egymáshoz illeszthető workshopokon való részvételre jogosít.

Nagy szeretettel kérünk, hogy hogy csak annyi workshopra regisztrálj, amennyin BIZTOSAN részt veszel, hogy ne vedd el a helyeket más érdeklődőktől.

A workshopokra a jegyvásárlás után érdemes mielőbb jelentkezni, mert a helyek korlátozottak és gyorsan fogynak. Ha a helyszínen nem tudsz érvényes jegyet felmutatni, akkor sajnos nem tudsz részt venni a workshopokon sem.

Ha már esetleg regisztráltál workshopokra, és még nem vettél jegyet, akkor a regisztrációd követő 2 napon belül tedd ezt meg, különben törlődik a regisztrációd.

A jegyet itt tudod megvásárolni.
https://tixa.hu/vallalkozo-nok-vilagnapja-2019?fbclid=IwAR2TTmtHlxzrVlxojMM7stigZelBiLqf7ZC1tu4VYt2JztG_wpA5SAPJBmQ
Köszönjük és várunk szeretettel november 18-án
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Résztvevő neve:
Köszönjük, hogy velünk ünnepled a Vállalkozó Nők Világnapját!
Amennyiben kérdésed lenne, kérjük írj a wedhungary2019@gmail.com címre.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft.. Report Abuse