Gezocht: samentuinders
Binnenkort is onze wijk een prachtig park rijker. In het nieuwe wijkpark achter de gevangenis is ook plaats voorzien voor een samentuinproject. De samentuin bestaat uit een aantal grote bakken waarin buurtbewoners samen groenten en kruiden kunnen kweken. Naast buurtbewoners kunnen ook de scholen in de wijk deelnemen en een of meerdere bakken mee helpen onderhouden. Naast de moestuinbakken voorziet de stad ook compostbakken en een schuurtje voor de opslag van werkmateriaal. Onderaan deze pagina vind je enkele sfeerbeelden van het park in aanleg.

De moestuin moet een project van en voor buurtbewoners worden. Daarom zijn we op zoek naar geïnteresseerde buurtbewoners die samen groenten willen kweken (en opeten). Wie geïnteresseerd is en meer te weten wil komen over het project mag hieronder zijn/haar contactgegevens achterlaten. Binnen een paar weken komen we dan eens samen met de geïnteresseerden om te kijken wat mogelijk is en wat jullie verwachtingen zijn. Eens we daar zicht op hebben, maken we concrete afspraken rond tuin en steken we onze vingers in de grond. Met wat geluk hebben we dan tegen de zomer onze eerste oogst binnen.

Hopelijk tot binnenkort!

Maarten Stevens
(Grote Nieuwedijkstraat)

Naam en voornaam *
Your answer
Adres *
Your answer
E-mail *
Your answer
Moest je al een vraag hebben, dan kan je die hieronder kwijt:
Your answer
Vooraan op de foto zie je de 4 compostbakken en achteraan de 6 moestuinbakken
Achteraan zie je het materiaalschuurtje, met daarvoor de moestuinbakken en op de voorgrond een speelzone voor de allerkleinsten.
Een overzichtje van het park
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms