Percepcija struke psihologa i brenda HPD-a među psiholozima i studentima psihologije

Poštovane kolegice i kolege,

pred Vama se nalazi upitnik o percepciji struke psihologa i brenda HPD-a među psiholozima i studentima psihologije. Cilj istraživanja je prikupiti podatke na osnovu kojih će se definirati brend i komunikacijska strategija Hrvatskog psihološkog društva za 2018./2019. godinu koja će predstavljati nove smjerove djelovanja i razvoja društva, primarno uvjetovane zahtjevima suvremenog digitalnog doba. Također, cilj istraživanja je i osnaživanje profesionalne samosvijesti psihologa.

Rezultati će biti prikazani u okviru interaktivnog predavanja „Percepcija psihologije kao struke i predstavljanje komunikacijske i brend strategije Hrvatskog psihološkog društva“ u sklopu 25. godišnje konferencije hrvatskih psihologa koja će se održati u Zadru od 8. do 11. studenog 2017. godine.

Istraživanje provodi tim psihologa:
• Nelija Rudolfi, Admoneo - Centar za tržišne komunikacije
• Ana Frlan Bajer, Darija Škokić, Etelka Kožar, Ivana Glavaš, Tanja Prekodravac - Grupa SELECTIO, vodeća hrvatska grupacija za savjetovanje u ljudskim resursima i potragu za kadrovima
• Dario Vlahović, Institut za razvoj i inovativnost mladih
Za sva pitanja vezana uz istraživanje, slobodno se obratite na mail tanja.prekodravac@selectio.hr.

Ispunjavanje upitnika traje 10 minuta te je anonimno i dobrovoljno, a podaci dobiveni ovim upitnikom bit će korišteni isključivo u istraživačke svrhe te analizirani na grupnoj razini.

Hvala na Vašem vremenu!