Intresseanmälan Borgeby FK 2019
Fotbollssäsongen 2018 är över, nu laddar vi om planeringsmässigt för 2019. För Borgeby FK är det lite extra spännande då vi på seniorsidan har nått vår största framgång någonsin i klubbens historia genom att vi kvalificerat oss till Elitettan.
Föreningens har jobbat långsiktigt med en strategi som vi satte för 3-4 år sedan där vi satte upp att vi skulle ligga i Elitettan med vårt Dam A lag. I strategin låg också att vi vill ha ytterligare ett seniorlag på Borgeby IP i minst div 2, för att erbjuda både bred och spets. Vi vill erbjuda fotbollstalanger i föreningen och vårt närområde en bra fotbollsutvecklingsstege från juniorfotbollen till seniorfotbollen. Vi har jobbat strukturerat med att stärka komptensen på tränar och ledarsidan. Denna satsning kommer att snäppas upp ytterligare inför 2019 för att kunna erbjuda den bästa möjliga fotbollsmiljö för våra spelare. Vi har många nya spännande projekt och satsningar på gång. Den sk Frimånaden inom fotbollen närmar sig och är du nyfiken på oss i Borgeby FK vad vi har att erbjuda dig som fotbollsspelare anmäl dig redan nu så ser vi till att bjuda in dig på informationsmöte och våra öppna provträningar under nov-dec.
*
Required
Namn: *
Your answer
E-post (där vi kan nå dig med information och inbjudan) *
Your answer
Mobilnummer: *
Your answer
Födelseår
Your answer
Jag är intresserad av *
Required
Idag spelar jag i huvudsak på följande position (du kan välja flera alternativ) *
Required
Frivilligt fält för kommentar avseende dina spetsegenskaper, vad du skulle vilja utveckla eller dylikt
Your answer
Tack för din anmälan
Vi kommer kontakta dig för mer information. Din intresseanmälan innebär inte att vi i detta läge kontaktar din hemmaklubb. Vi vill se till att du kan få initial information från oss först. Om vi sedan är överens om att det skulle vara intressant med provträning eller ytterligare diskussioner så informerar vi din hemmaklubb om detta då.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service