Inscripció als descomptes de les sessions de «Cinema familiar» per a socis i sòcies de l'AFA
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Adreça electrònica que dóna l'escola per a la família de l'alumne/a *
Aquesta adreça es demana només per establir un control i verificar que qui emplena el formulari és realment una família de l'escola. Cal introduir l'adreça que us facilita l'escola en el moment de la inscripció.
Cognoms de la família sòcia de l'AFA *
Telèfon de contacte *
La família està associada a l'AFA el Solell *
Per participar dels descomptes a les sessions de Cinema familiar és requisit imprescindible que la família del nen/a sigui sòcia de l'AFA el Solell.
Voleu participar activament de la comissió de cinema? *
Observacions i/o suggeriments
Consentiment informat *
D'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) 2016/679, l'informem que les dades d'aquest formulari es recullen de forma voluntària i consentida com a membre soci de l'AMPA El Solell i es faran servir per a la finalitat que estipulin els nostres estatuts. Les dades facilitades seran tractades i conservades amb confidencialitat, aplicant les corresponents mesures de seguretat i pel temps que duri la relació, és a dir, mentre no manifesti la seva baixa voluntària o durant el curs escolar vigent. Les dades seran cedides a la Societat Aliança Palmarenca i a la secció Comissió de cinema i en els casos en què existeixi una obligació legal.  Vostè té el dret d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició de les seves dades adreçant-se a l'AMPA El Solell, per mail: afa@afaelsolell.cat.Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l’exercici dels seus drets, podrà posar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l’Agencia Española de Protección de Datos, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.Tanmateix sol·licitem la seva autorització per a fer-li arribar informacions d'interès de l'activitat/ts sol·licitada/es.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy