Ilmoittautuminen nuorten teemailtoihin
Tervetuloa ilmoittautumaan Korennon nuorten teemailtoihin!

Voit ilmoittautua joko molempiin iltoihin tai vain toiseen. Saat ilmoittamaasi sähköpostiin Zoom-linkin ennen tapahtumaa. Illat ovat avoimia kaikille alle 30-vuotiaille endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n tai vulvodynian kanssa eläville tai niitä itsellään epäileville.

Keskiviikkona 25.11. klo 18–20: "Jaksaa, jaksaa! Vai jaksaako? – Opi tunnistamaan omat voimavarasi"
Nyytin ja Yeesin Jaksaa, jaksaa? -hankkeesta Eeva, Oona ja Mira ovat luotsaamassa keskustelua Korennon nuorten illassa. Korennolta mukana ovat nuorten toiminnasta vastaavat järjestökoordinaattorit Sara ja Riikka. Illan aikana pohditaan mielenterveyttä ja sen edistämistä. Pyrimme illan aikana myös tunnistamaan keinoja tukea omaa jaksamista sekä kartoittamaan omia voimavaroja. Mietimme myös, miten endometrioosi, adenomyoosi, PCOS tai vulvodynia vaikuttavat arjessa jaksamiseen. Tervetuloa mukaan rentoon ja inspiroivaan keskusteluiltaan!
"Jaksaa, jaksaa! Vai jaksaako?"-iltaan mahtuu enintään 30 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
"Jaksaa, jaksaa! Vai jaksaako?"-iltaan voit ilmoittautua edelliseen päivään eli 24.11. asti!

Tiistaina 1.12. klo 18–19.30: "Miten puhua kivusta?"
Kun kipu ei näy ulospäin, siitä voi olla vaikeaa puhua. Gynekologisen kivun kanssa elävillä voi olla kokemuksia siitä, kuinka ympärillä olevat eivät ymmärrä heidän kokemaansa kipua. Kipua ei välttämättä edes halua näyttää tai kertoa siitä. Tämä tekee kuitenkin läheisille kivun ymmärtämisestä entistä vaikeampaa. Läheiset usein haluaisivat auttaa, mutta eivät tiedä miten tai missä tilanteessa.
Miten voisi kertoa kivuista ja löytää sanoja gynekologisesta kivusta puhumiseen? Miten voisi tulla paremmin ymmärretyksi? Minkälaisilla asioilla voi olla vaikutusta siihen, kuinka vaikeaa kivut on ottaa puheeksi?
Korento ry ja Suomen Kipu ry järjestävät yhdessä nuorten illan, jonka aikana näihin kysymyksiin etsitään vastauksia. Paikalla ovat Jenni Suomen Kivulta sekä Sara ja Riikka Korennolta.
"Miten puhua kivusta?"-iltaan voit ilmoittautua edelliseen päivään eli 30.11. asti!

Lämpimästi tervetuloa!

Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietojasi käytetään vain osallistumislinkin lähettämiseksi nuorten teemailtoihin ja iltojen sisältöjen suunnitteluun toiveiden mukaan.

Heräsikö kysymyksiä? Lähetä kysymyksesi osoitteeseen vertaistuki [at] korento.fi!
Email address *
Nimi *
Ikä *
Mihin nuorten teemailtaan haluat ilmoittautua? *
Voit ilmoittautua yhteen tai molempiin!
Required
Onko sinulla erityisiä toiveita nuorten teemailtoihin liittyen?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Korento ry. Report Abuse