Inscripció CiaTE Bloc Comú (Igualada)
Inscripció a la formació CIaTE: Bloc Comú que s'impartirà al Complex Esportiu de Les Comes durant els dies 6, 7, 8 i 9 de març del 2020. Els horaris de cada jornada seran de 9 a 13 h.
Dades Personals
Nom i Cognoms *
Your answer
Data de naixement *
xx/xx/xxxx
Your answer
NIF *
Your answer
Adreça postal *
Your answer
Codi postal *
Your answer
Localitat *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon fix
Your answer
Telèfon mòbil *
Your answer
Pagament
Pagament *
Required
Autorització paterna/materna
En cas que l'alumne sigui menor de 18 anys és necessària l'autorització del pare, mare o tutor/a.
Nom i Cognoms
Nom i cognoms del responsable del menor
Your answer
NIF
Document d'identitat del responsable del menor
Your answer
Com a responsable legal del menor, autoritzo al menor inscrit en aquest formulari a participar a l'activitat organitzada pel Consell Esportiu de l'Anoia. Certifiquem també que els menors no pateixen enfermetats ni al·lèrgies que els impedeixin participar amb normalitat en les activitats a les que es refereix aquesta inscripció. *
Required
Les dades proporcionades seran introduïdes en un fitxer propietat del Consell Esportiu de l’Anoia amb la finalitat de tramitar la seva inscripció i rebre informació de properes activitats esportives organitzades per aquest organisme. El Consell Esportiu podrà difondre a través de diferents mitjans de comunicació: imatges, fotos i vídeos de les activitats que es realitzen amb la finalitat de promocionar l’activitat. Les seves dades podran ser cedides a tercers únicament pel compliment d’obligacions legalment establertes. En qualsevol cas, d’acord amb la Llei O. 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, es pot en tot moment exercir el dret d’oposició, accés, rectificació i cancel•lació dirigint-se al Consell Esportiu de l’Anoia (Carles Riba, s/n 08700 Igualada).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy