Medverka i Ladoks förbättringsarbete
Hej,

Stort tack för att du tar dig tid och hjälper oss att göra Ladok bättre. Det vanligaste sättet vi arbetar med användarmedverkan är att du och en eller två representanter från Ladokkonsortiet har ett möte via ett digitalt mötesrum. Du kan visa hur du arbetar och använder Ladok genom skärmdelning och du kan testa funktioner på våra skärmar. Vi föredrar att arbeta på det här sättet i första hand eftersom det ger mest kvalitet.

Din medverkan kan ta allt mellan en halvtimme till en timme och du styr själv hur mycket tid du har. Vi brukar skicka ut en så kallad Doodle, en digital kalenderinbjudan, där du kan anmäla dig vilken datum och tid som passar dig bäst.

Vi brukar gärna vilja spela in intervjun så att vi kan gå tillbaka och titta på olika delar för att förstå en funktion bättre. Filmerna ligger på en dedikerad server och filmerna visas endast inom det teamet som arbetar med just den funktionen.

Den information du lämnar kommer att användas som underlag till oss inom användbarhetsarbetet när vi deltar i Ladoks planeringsarbete för nästa år.

Enkäten stängs 2019-10-15 kl 17.00!

Hantering av dina personuppgifter
- Vi kommer att behålla din epostadress och det du är intresserad av att medverka i under 2020
- Din information kommer inte att lämnas vidare till annan part
Email address *
Vilken roll har du? *
Övriga kommentarer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy