Aikuisten sisäjalkapalloilun ilmoittautuminen loka-joulukuu 2017

Herttoniemen Toverit jatkaa hyvin alkanutta aikuisten harrastejalkapallotoimintaa. Talveksi on aikuisten vuoro varattu tiistaille klo 18:30-19:30 ja treenipaikkana Herttoniemen yhteiskoulun iso liikuntasali (Kettutie 6). Toimintaa ohjaa valmentaja ja treenien

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki aloittelevat aikuispalloilijat ja yli 15-vuotiaat nuoret, joita pelaaminen kiinnostaa. Ryhmä kokoontuu loka-joulukuussa 9 kertaa ja se käynnistyy, jos mukaan saadaan 15 pelaajaa. Vuorot ovat: 3.10./ 10.10./17.10./24.10./31.10./14.11./21.11./28.11./12.12. (väliin jäävinä kertoina koululla on salille omaa käyttöä).

Loka-marraskuun kausimaksu on 50€. Kausimaksuilla katetaan tilavuokra, välinehankinnat ja valmentajan korvaus. Jos tulee voittoa, se siirretään junnutoiminnan kehittämiseen.

Ensimmäinen treenikerta on 3.10. joten tee ilmoittautuminen 30.9. mennessä!

Tämän ilmoittautumislomakkeen täyttämällä sitoudut maksamaan pallokoulun maksun eli ilmoittautumista EI VOI PERUUTTAA. Lasku lähetetään sinulle sähköpostilla.

Koululla on pukukopit, jossa voi vaihtaa urheilutamineet. Salissa on perusparkettilattia.
Tarvittavat varusteet:
- sisäpelikengät vaalealla pohjalla,
- verkkarit tai shortsit ja t-paita
- säärisuojat on tosi hyvät, ettei pelin tuoksinassa kopsahda, mutta eivät pakolliset
- juomapullo

Lisätietoja:
hertojuniorit@gmail.com

  Henkilötiedot

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot on nyt täytetty. Muista vielä lähettää lomake painamalla kuvan alla olevaa sinistä painiketta.

  Ilmoittautumislomakkeen lähettämisestä ei tule erillistä vahvistusta sähköpostiin. Ilmoitamme ma 2.10. mennessä, jos pallokoulu ei toteudukaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

  Captionless Image