Muziekquiz • 50 jaar Nijdrop
In 2018 bestaat Nijdrop een halve eeuw, iets wat gevierd wordt met een bier, een boek, een concertreeks en op vrijdag 28 september ook de makkelijkste muziekquiz ooit: alle antwoorden liggen namelijk te grabbel in onze historiek! Opwarmen kan met onze Spotify-playlist: www.nijdrop.be/spotify.

Verwacht opnieuw een multimediale quiz verwachten met een waaier van heel wat genres, gaande van oldies, pop, rock en wave over disco, groovy tunes en alternatieve indie-genres tot R&B, dance, dubstep, … maar ook alternatieve niche-genres, obscure undergroundstuff en het hardere werk hebben een plaats in onze quiz. Zowel doorwinterde als gelegenheidsploegen kunnen aan de haal gaan met heel wat fijne prijzen.

Wie onze algemene quizzen en muziekquizzen al heeft meegedaan weet dat we graag werken met afbeeldingen, tekst- en videofragmenten. Theorie wordt er niet gevraagd, want we gebruiken vaak extra (al dan niet verborgen) tips, gaande van albumhoezen, groepsfoto’s en namen tot afbeeldingen die op groepen of titelnummers van toepassing kunnen zijn.

De muziekquiz vindt plaats op vrijdag 28 september. Inschrijven kan met ploegen van vier deelnemers en kost €20. Let op! Je inschrijving is pas voltooid na bevestiging van betaling. Om 19u kan u terecht aan de bar voor een eerste drankje, om 20u start de quiz.

Meer info over:
- het boek: www.nijdrop.be/boek
- het bier: www.nijdrop.be/bier
Ploegnaam *
Your answer
Quizzer 1 *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Quizzer 2 *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Quizzer 3 *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Quizzer 4 *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer verantwoordelijke
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nijdrop. Report Abuse - Terms of Service