Διαδικτυακή Έρευνα
Γλώσσα: Ελληνικά

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Πρέπει να είστε άνω των 20 ετών για να συμμετέχετε σε αυτήν την έρευνα. Για να παρουσιαστεί αυτή η έρευνα ικανοποιητικά στην οθόνη του υπολογιστή σας, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τα προγράμματα περιήγησης Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox ή Apple Safari.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Τί είναι το i-PROGNOSIS?
Το i-PROGNOSIS (www.i-prognosis.eu) είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πλαίσιο Ορίζοντας 2020 (https://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/) για την έρευνα και την καινοτομία υπό την συμφωνία επιχορήγησης Νο 690494.


Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι:

1) να σχεδιαστούν και να αναπτυχθούν τεστ για την έγκαιρη και διακριτή ανίχνευση της ασθένειας του Πάρκινσον, βασιζόμενοι στην αλληλεπίδραση των χρηστών με τις καθημερινές συσκευές τεχνολογίας (π.χ κινητά τηλέφωνα νέας γενιάς)

2) να σχεδιαστούν και να αναπτυχθούν υποστηρικτικές παρεμβάσεις, στοχεύοντας ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων με σκοπό την υποστήριξη της ποιότητας ζωής των ασθενών με Πάρκινσον κατά την διάρκεια της ασθένειας τους.

Ένδεκα οργανισμοί, ακαδημαϊκά ινστιτούτα και εταιρίες με εξειδίκευση στην ασθένεια του Πάρκινσον, σε προηγμένες τεχνολογίες και σε κοινωνικές πολιτικές, από έξι χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης (Ελλάδα, Βέλγιο, Γερμανία, Πορτογαλία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο) καθοδηγούμενοι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, βρίσκονται πίσω από το πρόγραμμα το οποίο θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια (2016 - 2020).
Σε τί αποσκοπεί το ερωτηματολόγιο αυτό;
Πρόκειται για ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο που απευθύνεται σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη του προγράμματος (δυνητικοί χρήστες, επαγγελματίες υγείας, φροντιστές) ώστε να μας πουν τί χρειάζονται και ποιες έιναι οι προσδοκίες τους απο το i-PROGNOSIS. Αυτό θα είναι πραγματικά πολύ βοηθητικό ώστε να καταστεί το i-PROGNOSIS αποτελεσματικό και φιλικό προς το χρήστη και, επίσης, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την υιοθέτησή του και ενασχόληση απο μελλοντικούς χρήστες.

Θα χρειαστείτε περίπου 15-25 λεπτά για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και η βοήθειά σας μας είναι πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.

Προτού αρχίσουμε, θα μπορούσατε να μας πείτε αν είστε...
Clear selection
Ευχαριστούμε πολύ, πατήστε επόμενο για να συνεχίσετε
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy