“Serius la, RM1 je untuk booking rumah landed yang ada tasik ni?”

Anda tengah cari rumah landed Freehold 2 tingkat pada harga RM630,000?


Tak perlu cari lagi, sebab kami dah jumpa rumah landed untuk anda. Siap lengkap dengan tasik yang cantik untuk anda sekeluarga beriadah bersama.


Jadi sekarang, anda:


1. Tak perlu kumpul modal RM63,000 deposit sebagai bayaran muka. Hanya perlu RM1 sahaja!,


2. Boleh duduk rumah baru yang lengkap dengan fasiliti. Kenapa nak beli rumah lama dan buruk pada harga RM630,000, kalau boleh dapat rumah baru pada harga yang sama?,


3. Anda tak perlu pergi bercuti sebab rumah anda dah macam resort. Anak anda ada bermacam-macam aktiviti yang mereka boleh buat setiap hari dan hujung minggu,


4. Tak perlu menyewa lagi dan buat tuan rumah anda lebih kaya. Sampai bila nak terus menyewa? Kalau gaji anda RM6,500 ke atas, anda dah boleh miliki rumah macam ni.


Berminat? Isi borang di bawah sekarang untuk 7 unit terakhir kami dan dapatkan penjimatan lebih RM20,000.


P/S: Unit terhad. Siapa cepat, dia dapat.


Team kami akan hubungi anda untuk kongsikan tentang rumah tersebut.

1. Nama Anda (Seperti dalam IC) / Your Name (As in IC) *
Contoh / Example : Azman bin Tukiman
2. Emel Terkini Anda / Your Current Email Address *
Contoh / Example : azmantukiman@gmail.com
3. Nombor Telefon Anda / Your Phone Number *
Contoh / Example : 60192203456
Berapa gaji bersih anda? / How much is your net salary? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of GH Media PLT. Report Abuse