Ehdokkaiden esittelyiden toimittaminen Uudenmaan piirin kokoukseen 4.6.2019
Tällä lomakkeella voit toimittaa ehdokasesittelysi Uudenmaan Vihreiden ylimääräiseen kokoukseen 4.6.2019. Kokouksessa päätetään ehdokkaista ja näiden prioriteettijärjestyksestä Porin puoluekokouksessa 15.-16.6. valittaviin puolueen luottamustehtäviin. Lisätietoja kokouksesta täällä: http://www.uudenmaanvihreat.fi/yleiskokous/

Ehdokasesittelyt kootaan tänne ja ne pyydetään lähettämään myös uusimaa@vihreat.fi -sähköpostilistalle viimeistään viikkoa ennen kokousta.

Email address *
Ehdokkaan nimi *
Your answer
Esittävä yhdistys
Ilmoita sen yhdistyksen nimi, joka on esittämässä sinua tehtävään. Mikäli yhdistyksen kokous ei ole tehnyt asiasta päätöstä, älä ilmoita tässä kohtaa mitään. Yhdistysten puheenjohtajia/toiminnanjohtajia pyydetään tarkistamaan lista, mutta pöytäkirjaotteita kokouksista ei tarvita. Mikäli esittäviä yhdistyksiä on useampia, voit mainita asiasta lisätietoa -kohdassa lomakkeen lopussa. Ilmoita silloin tässä kohdassa ensisijainen sinua esittävä yhdistys.
Tehtävä, johon ehdokas pyrkii *
Puoluesihteeri, puolueen varapuheenjohtaja ja puoluevaltuuskunnan puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja ovat tehtäviä, joista päätetään joka tapauksessa saliäänestyksessä Porin puoluekokouksessa. Näiden osata Uudenmaan Vihreät päättää, aikooko se esittää ja/tai tukea henkilöitä kyseisiin tehtäviin Porin puoluekokouksessa. Puoluehallituksen jäsen/varajäsen ja puoluevaltuuskunnan jäsen/varajäsen ovat paikkoja, joista päätetään todennäköisesti vaalivaliokunnan neuvotteluissa puoluekokouksessa. Näiden tehtävien osalta piirikokous päättää ehdokkaiden prioriteettijärjestyksen.
Required
Ehdokkaan esittely
Your answer
Lisätietoa hakemuksesta
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Vihreät - De Gröna. Report Abuse - Terms of Service