GCC IN UK
Dragi dijaki!

Z jezikovno šolo LanguageTravelDirect, ki organizira teden učenja angleščine v kraju Oundle približno 100 km severno od Londona, smo pripravili ponudbo za počitniški obisk Velike Britanije.

V program je vključenih 12-urni tečaj angleščine, popoldanski in večerni animacijski program, celodnevna ekskurzija v London in vožnja z London Eye, celodnevna ekskurzija v Oxford z ogledom kolidža Magdalen. V programu je vključena nastanitev v kampusu (v dvo- ali tro-posteljnih sobah), s tremi obroki na dan. Tečaj poteka od 2.- 9. 7. 2020. Pred začetkom tečaja udeležence testirajo in uvrstijo v ustrezno skupino, glede na znanje.

Cena tečaja je 644 funtov, k temu pa je potrebno prišteti še ceno povratne letalske vozovnice in transferja na letališče (na dan 28. 11. 2019 je približno 150-200 EUR).

Informativne prijave zbiramo do 6. 12. 2019, nato pa bomo v primeru dovolj velikega interesa začeli s postopkom prijave. Če se bo na program prijavilo vsaj 10 dijakov, bo šola organizirala spremstvo enega izmed učiteljev. Maksimalno število prijav je 15.

Vse dodatne informacije prejmete pri prof. Lauri Kerin Jevtič v kabinetu tujih jezikov.
Email address *
Ime in priimek *
Razred *
Datum rojstva *
Starši so seznanjeni in se strinjajo z informativno prijavo *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Gimnazija Celje - Center. Report Abuse