TEENAGERS
Activitat a l'Obrador durant l'estiu 2020, pels joves d'11 a 16 anys.

Cursos monogràfics de dues sessions pensats pels joves encuriosits per la ceràmica. A cada edició treballarem unes tècniques de modelat i decoratives concretes, potenciant sobretot la creativitat de cadascun i proposant eines i recursos per dur a terme els projectes.

Aforament limitat a 5 participants (mínim per realitzar el curs, 3 inscrits)

Dilluns i dimarts de 17 a 19h
30€ (4 hores de taller + cuita de la peça)
Inscripció a dos cursos o més: 25€/curs


Ompliu-lo i em posaré en contacte amb vosaltres per confirmar la inscripció i procedir al pagament.

Gràcies! Salut i Fang!
Email address *
Nom i cognoms del participant *
Edat del participant *
Nom i cognoms de l'adult responsable *
Telèfon de contacte *
CURSOS
A cada curs aprendrem una tècnica de modelat i de decoració que ens anirà bé per construir una peça concreta. Les propostes estan llançades però dins del curs, cada participant se les portarà al seu terreny i les interpretarà a la seva manera.
La meva lletra
Construcció d'una lletra, la teva inicial per exemple, en volum. Tècnica del buidat i decoració amb engalbes utilitzant esponja, esquitxos i estampació amb globus.
Clear selection
Plant more flowers
Construim dos testos per plantar-hi i el seu platet corresponent. Tècnica de xurros i engalbes esgrafiats. Us inclou un esqueix d'una planta suculenta de les que hi ha al pati! :P
Clear selection
Llum d'espelma
Construirem un cilindre i hi practicarem la tècnica del calat, a partir d'un disseny que haurem fet prèviament. Els forats que farem a la peça permetran que la llum de l'espelma en surti creant unes boniques ombres.
Clear selection
Capsa dels tresors
Realització d'una capsa, un continent per contenir un contingut infinit. La farem seguint la tècnica de plaques i la decorarem amb engalbes de colors, aquest cop utilitzant reserves i jugant amb les superposicions de color.
Clear selection
Money money
Construcció d'una guardiola per estalviar els nostres propis calerons. La farem amb la tècnica de xurros però una mica més complexa que amb els testos, ja que haurem de fer una forma tancada. Després li farem la ranura i la decorarem amb engalbes de colors, tècnica lliure. Inclou tap de suro per no haver-la de trencar!
Clear selection
Observacions
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy