Miten vaikutan asiakkaisiini, Finnfoton kurssi.

Asiakas hei, meille ostamaan! Heti!
Miten vaikutan asiakkaisiini –keskustelu- ja oppimispäivä lauantaina 23.5.2015 Tampereella.

Valokuva-alalla kilpailu asiakkaista on kiristynyt kivenkovaksi. Miksi kilpailu on niin kovaa? Mitä markkinoilla on tapahtunut? Ammattikuvaajalle on tärkeintä tietää, miten toimimalla ja sanomalla voi vaikuttaa asiakkaaseen. Peruskysymys on, miten saada asiakas ostamaan juuri minun valokuviani eli työpanokseni ja/tai piipahtamaan liikkeessäni?

Finnfoto järjestää kolmannen "Asiakkaisiin vaikuttamisen kehityspäivän" lauantaina 23. päivä toukokuuta 2015 klo 10.00-16.00 Visuaaliviestinnän Instituutissa Hatanpään valtatie 34 G:ssa Tampereella.

Tule saamaan ideoita muilta valokuvaajilta ja kauppiailta. Tule ideoimaan itse, miten asiakkaisiin voi vaikuttaa ja saada siten enemmän kauppaa, vaikka kysyntä polkee paikallaan ja kilpailijat ahdistelevat.

Palaute kahdesta ensimmäisestä koulutuspäivästä oli hyvä: ”Tiukkaa asiaa käytännönläheisesti esitettynä. Sain pari hyvää ideaa. Ylitti odotukseni!”

Finnfoton koulutuspäivän vetäjänä toimii kehitysveturi, sarjayrittäjä, tietokirjailija Heikki Lindevall. http://www.d-marketing.fi

Finnfoto subventoinnin myötä koulutuspäivän osallistumismaksu on saatu kohtuulliseksi, eli 50 €.

Ja sulkeutuu kun osallistujamäärä on täyttynyt.

Tervetuloa koulutukseen!

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question