Studiedag 2019 05 09
RSMH Stockholms läns distrikt inbjuder till studiedag.

Träffen är till för lokalföreningarnas förtroendevalda och representanterna i funktionshinderråd, patient- och närståenderåd och andra samverkansgrupper. Samtliga medlemmar som är intresserade av studiedagens tema är välkomna

Syftet är som tidigare att få fördjupade kunskaper inom området hälsa, psykiatri, psykiatriska behandlingsmetoder och olika psykoterapifrågor. Vår målsättning är också att få beredskap att som representant i olika förtroendeuppdrag kunna problematisera och skapa opinion för viktiga samhällsfrågor som rör psykiatri och socialtjänst.
Vi som förtroendevalda ser till att medlemmarna i våra föreningar får information och ges möjlighet att diskutera sådant som tas upp under studiedagarna.

Förmiddagen:

Vi kommer att ta upp personligt ombud, PO. Medverkan ännu ej klar.

Eftermiddagen:

Milana Kapfält och Theodor Ricklefs från Patientnämnden i Region Stockholm redogör för stödpersonverksamheten i regionen.
Isabella Canow, RSMH, verksam som stödperson redogör för sina erfarenheter.


Tid: Torsdagen den 9 maj 2019, kl 9.30-16.00.

Plats: Funktionsrätt Stockholms län, S:t Göransgatan 82 A, T-bana Fridhemsplan.

Vi bjuder på lunch. Tänk på att undvika parfym och dylikt denna dag pga allergier i vår grupp. Nötter och citrusfrukter får inte tas in i lokalen.
Tacksam om ni anmäler ert deltagande genom att klicka på länken och fylla i uppgifterna eller anmäla via e-post. Kostnad: 60 kr/person.
Förnamn *
Efternamn *
RSMH Lokalförening *
Mailadress
Telefon jag kan nås på
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy