Motiváció, szenvedély és pszichoszociális kockázatok a közszférában
Kedves Kitöltő,

Kovács Rebeka vagyok, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME-GTK) munka- és szervezetpszichológia mesterszakának végzős hallgatója. Diplomamunkámban a közszolgálati dolgozók munkamotivációját, munka iránt érzett szenvedélyét, illetve a jelenlegi pandémiás helyzet során a dolgozók munkájára ható pszichoszociális kockázati tényezőket szeretném felmérni az alábbi kérdőíven keresztül.

A kérdőív kitöltése körülbelül 15 percet vesz igénybe. A részvétel teljes mértékben önkéntes alapon történik, Ön bármikor indoklás és bármilyen hátrányos következmény nélkül megtagadhatja részvételét. A kutatásban való részvételért anyagi ellenszolgáltatás nem jár.

A kitöltés anonim módon zajlik. Vizsgálatom során mindvégig a Magyar Pszichológiai Társaság – Magyar Pszichológusok Érdekvédelmi Egyesülete által 2004-ben elfogadott Pszichológusok Szakmai Etikai Kódexe követelményeinek figyelembevételével járok el. A kutatás során gyűjtött személyes információkat a személyes adatok védelmét szabályozó 2011. évi CXII. törvény előírásait, és a Pszichológusok Szakmai Etikai Kódexe elveit figyelembe véve és betartva kezelem. A kitöltött kérdőívekből gyűjtött adatokat kizárólag kutatási céllal használom fel, a belőlük végzett elemzésekről írásbeli beszámolót készítek mesterszakos diplomamunka formájában.

A kitöltött kérdőíveket összesítve értékelem, ezért egyéni visszajelzést nem áll módomban adni.

Diplomamunkámat Szabó Zsolt Péter egyetemi docens (szabozsoltpeter@erg.bme.hu) felügyeletével végzem.

Kérem, amennyiben kérdése van a vizsgálattal kapcsolatban, vagy az összesített eredményekről szeretne tájékoztatást kérni, forduljon hozzám bizalommal!

Részvételét köszönöm!

Kovács Rebeka
rebekadorakovacs@edu.bme.hu
Kijelentem, hogy 18. életévemet betöltöttem, jelen vizsgálatban önkéntesen veszek részt és hozzájárulok az általam szolgáltatott adatok fentiek szerint történő felhasználásához. Kijelentem, hogy a vizsgálat céljáról és a részvételi feltételekről tájékoztatást kaptam. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy