ADHESIÓ VALLÈS CIRCULAR
Compromís Vallès Circular: registre i reconeixement de les empreses i entitats compromeses en construir un sistema econòmic que redueixi el consum dels recursos i la generació de residus per obtenir beneficis econòmics, socials i ambientals, avançant en el desenvolupament d'una comarca més sostenible i competitiva.

L'adhesió es durà a terme amb empreses o entitats registrades en algun dels municipis del Vallès Occidental o que tinguin almenys un centre de treball o activitat en aquesta comarca.

Nom empresa/organització *
Your answer
CIF *
Your answer
Municipi *
Pàgina web (si es disposa)
Your answer
Persona de Contacte *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Sector d'activitat *
En cas de tenir més d'un sector d'activitat, marqueu el més rellevant.Si no apareix a cap de les caselles, especifiqueu-ho a la opció "Altres..."
Breu descripció del vostre compromís Vallès Circular *
Quins son els canvis incorporats a l'empresa o quina es la vostra voluntat d'incorporar millores d'acord als principis de l'economia circular?
Your answer
L’equip Vallès Circular valorarà les sol·licituds rebudes. Si s'escau es posaran en contacte per validar la proposta.
El llistat dels codis d'adhesió es publicarà a l'espai "Adhesions" habilitat al portal Vallès Circular (www.vallescircular.com).
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades: *
D'acord amb el que s'estableix a l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment perquè aquestes dades siguin incloses en un fitxer titularitat del Consell Comarcal del Vallès Occidental, i siguin utilitzades exclusivament per gestionar activitats del Vallès Circular. Els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició es poden exercir adreçant-se al Registre General del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ctra. N-150 Km 15, 08227 Terrassa.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service