Frågor till medlemmar i Haga bgk (hösten 2018)
I följande formulär vill vi i styrelsen ge er medlemmar chansen att lämna eran åsikt i olika sakfrågor.
Detta gör vi för att få ett bättre underlag och överblick inför kommande år och årsmötet till våren.
I slutet finns även en intresseanmälan för utbildningshelgen i Jönköping samt klubbträffen i MSV som sker i Eskilstuna.

Helt frivilligt att fylla i, men här har ni chansen att ge era åsikter.
Dessa frågor kommer även under KM att luftas via Mikael och Benny som då representerar styrelsen.


Angående frågan kring Mjölby samarbete följer härmed mailet som har skickats till Täko och svenska i sin helhet:
"Hej Svenska och Täko!

Jag som ordförande i Haga BGK har samtalat med Per Sundbäck (styrelseledamot Mjölby BGK) angående bristande tävlingsverksamhet i Mjölby.
Vi tillsammans funderar över vilka möjligheter som finns för att Haga ska kunna ansvara för tävlingar som spelas på Mjölbys banor.
Vi vet att reglementet säger att klubben skall ha tävlingsledare och domare, men en sammanslagning av klubbarna för att göra detta möjligt skulle även innebära ekonomiska inslag som är mer problematiska och där åsikter kan skiljas åt, med mera.
Vi i klubbarna är däremot mer överens om att vi i Haga skulle kunna få dispens att arrangera tävlingar på deras banor, i första hand handlar det om deltagande i MSV-cupen. Vi anser att detta skulle gynna bangolfen i stort i närområdet.

Tidigare diskussioner med svenska visar på att det skulle vara administrativa svårigheter med att flytta arrangörskapet av Mjölbys banor i HCP-online.
Något som vi anser inte borde vara ett avgörande problem för det hela.
Att hjälpas åt att arrangera nationella tävlingar borde inte vara problematiskt.

Ytterligare frågeställningar kan även ställas angående svenska serien. Ett fullt övertagande av banorna (inte bara dispens) i HCP-online skulle även kunna betyda möjligheter för hemmaspel i svenska serien. Här kan jag personligen hålla med om att det är mer en gråzon angående klubbarna.
Vi undrar därför hur Täko ställer sig i denna fråga om hemmaspel för Haga i Mjölby. Som liten elitserieklubb har vi redan svårt att hävda oss mot andra storklubbar med god ekonomi, våra banor är ej i bästa skick, ett möjligt framtida hemmaspel i Mjölby skulle därav vara gynnsamt för alla lag då deras banor håller högre kvalitet.

Tackar för svar
//
Haga BGK och Per Sundbäck Mjölby BGK
via Christian Olsson, Ordförande Haga bgk
"
Namn *
Tycker du att vi har rimliga priser eller tycker du att vi ska höja dem?
Vad tycker du att vi ska göra med banorna nästa år, renovera, köpa ny eller spela vidare på de banor vi har som de är? Var gärna precis på hur åtgärderna skulle gå till i så fall.
Tycker du att kiosksittningen fungerar bra. Skulle du kunna tänka dig att ta ytterligare en dag ideellt?
Vad tycker du om öppettiderna, är de bra eller borde de vara längre?
Vad tycker du om ett eventuellt samarbete med Mjölby? Enligt punkt 9 i styrelseprotokollet från 6 September samt mailet till Täko som kan ses i början av detta formulär.
Övrigt som jag som medlem i Haga bgk skulle vilja framföra till styrelsen och som jag tycker är något som påverkar vår verksamhet inför 2019.
Jag är intresserad av att medverka på en utbildning (ange vilken) i Jönköping 29-30 September http://www.bangolf.se/DOKUMENTBANK/Utbildningsmaterial/Utbildningshelgen2018/
Jag är intresserad av att som en av två representanter från Haga medverka på mellansvenskas klubbträff 6 Oktober. För agenda se styrelseprotokollet från 6 September.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy