Management de conflict și Comunicare Nonviolentă în Managementul Voluntarilor
Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, alături de Federația VOLUM, vă invită să participați la atelierul experiment pentru Coordonatorii de Voluntari - „Management de conflict și Comunicare Nonviolentă în Managementul Voluntarilor”, ce va avea loc pe data de 21 octombrie.

Loc desfășurare: Federația VOLUM, București

Program:
21 octombrie - 10.00 - 17.00

Acest atelier este dedicat tinerilor din cu vârsta cuprinsă între 20 - 30 de ani responsabili de lucrul cu voluntarii, manageri de voluntari, coordonatori de activitate care implică voluntari, responsabili de resurse umane care au și rolul de a gestiona voluntari în organizație.

Acest atelier este dedicat coordonatorilor de voluntari care au o minimă experiență de coordonare a voluntarilor și nu celor care nu au gestionat un astfel de proces vreodată.

DEADLINE de aplicare: 18 octombrie, ora 23.59.

Printre tematicile abordate în acest atelier se numără:
- Management de conflict în/cu echipele de voluntari
- Stiluri de comunicare și gestionare a situațiilor dificile
- Comunicare nonviolentă
-Tipuri de conflicte, de unde vin ele și care este impactul lor
- Managementul voluntarilor - ce pași din MV pot anticipa conflicte cu/între voluntari, voluntari și beneficiari, voluntari și organizație etc.

Pentru a asigura un proces de învățare bazat pe nevoia participanților este important să respectați specificarea de mai sus, fiind important ca diferențele în rolul și responsabilitățile participanților în organizație să nu fie mari. De asemenea, pentru asigurarea unui program de atelier bazat pe nevoile participanților, vă invităm să completați cu seriozitate câmpurile din formular. Mulțumim!

Facilitatorii atelierului sunt Ana-Maria Grădinariu și Florentina Chiru (Federația VOLUM - Federația Organizațiilor care Sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România).

Selecția participanților se va face în urma completării formularului ce urmează. Participanții selectați vor primi informații despre rezultatele procesului de selecție în decursul zilei de 19 octombrie.

Pentru acest atelier Fundația Județeană pentru Tineret Timiș acoperă costurile de transport pentru participanți (decont în limita a 200 RON/persoană), precum și mesele de pe parcursul atelierului.
Locuri disponibile: 15

Pentru detalii cu privire la conținutul acestui atelier și procesul de aplicare/selecție a participanților vă rugăm să contactați:
- Ana-Maria Grădinariu (Coordonator Programe și Formator Federația VOLUM):
0749 977 844, anamaria.gradinariu@federatiavolum.ro

Acest curs face parte din proiectul „Promovarea voluntariatului în rândul tinerilor”, derulat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, în cadrul Concursului Național de Proiecte de Tineret al Ministerului Tineretului și Sportului.

Nume, Prenume participant: *
Your answer
Data nașterii a participantului: *
Zi, lună, an
MM
/
DD
/
YYYY
Telefon participant: *
Your answer
E-mail participant: *
Your answer
Numele organizației reprezentate: *
Your answer
Website-ul Organizației și Contul de Facebook: *
Dacă organizația nu are niciunul din cele două vă rugăm să menționați acest lucru.
Your answer
Domeniul/domeniile de activitate al organizației reprezentate: *
Your answer
Care este rolul tău în echipa organizației? *
Rolul, Rolurile / Funcția, Funcțiile. Te rugăm să le enumeri pe toate, pornind de la responsabilitățile pe care le ai în organizație.
Your answer
Care este experiența ta în coordonarea voluntarilor? *
Aici te rugăm să menționezi cum desfășori procesul de management al voluntarilor și de cât timp (luni, ani), în organizația pe care o reprezinți în prezent dar și înainte de a fi parte din aceasta (dacă este cazul).
Your answer
Te rugăm să menționezi o situație de conflict pe care ți-a fost greu să o gestionezi în procesul de management al voluntarilor până în prezent. *
Te rugăm să menționezi cine erau actorii implicați în conflict și care au fost provocările pe care le-ai întâmpinat în gestionarea acestuia.
Your answer
Care este numărul de voluntari pe care îl implică organizația anual? *
Your answer
Ce ai vrea să fie abordat în cadrul atelierului la care aplici? *
Your answer
Care este motivația ta de a participa la acest atelier? *
Your answer
Solicitare decont transport: *
Dacă soliciți decontul transportului, te rugăm să ne spui din ce localitate te deplasezi:
Your answer
Nevoi speciale legate de meniu: *
(post,vegetarian, alergii etc.)
Your answer
Alte mențiuni/observații.
(Daca este cazul.)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms