ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο θέμα «Τεχνητή νοημοσύνη: ένας συναρπαστικός νέος δρόμος». Το σεμινάριο έχει ως σκοπό να παρέχει μία καθοδηγούμενη γνωριμία με τον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης και μία πρώτη ξε-νάγηση στον δρόμο που συγχαράσσουμε κάθε φορά που τη χρησιμοποιούμε. Επιστημονι-κός υπεύθυνος είναι είναι ο Δρ. Γιώργος Γιαννακόπουλος, συνεργαζόμενος ερευνητής του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” και μέλος ΔΣ της ΕΕΤΝ, ενώ η οργάνωση του προγράμματος γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης (EETN).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, ερευνητές και όλους όσοι ενδιαφέ-ρονται για το πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης και της εξελίξεις στον τομέα αυτό. Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τις δυνατότητες και τα όριά της, θα συζητήσουν τα ηθικά και νομικά ζητήματα που ανακύπτουν κατά τη χρήση της, και θα ενημερωθούν για το τι σημαίνει συνύπαρξη μαζί της. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πληθώρα όψεων της τεχνητής νοημοσύνης, ακόμη και πέρα από τα αναμενόμενα. Τα παιχνίδια, η εκπαίδευση και η ρομποτική, ο Αισχύλος, η δικηγορία, ο κόσμος των δεδομένων και των επιχειρήσεων, αλλά και η επιστημονική πρακτική θα είναι τα μέλη ενός ενδιαφέροντος θεματικού θιάσου, που θα παρελάσουν στο παλκοσένικο της τεχνητής νοημοσύνης για να μας σκιαγραφήσουν τι να περιμένουμε και πώς να περπατήσουμε στο νέο δρόμο που ανοίγεται. Τέλος, θα κληθούμε να δούμε πώς, πίσω από όλη αυτή την επανάσταση κρύβεται - και ταυτόχρονα αναδεικνύεται - ο άνθρωπος.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί από τις 24 Οκτωβρίου 2019 έως και τις 23 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρες 18.00 – 20.00. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση πα-ρακολούθησης.

Πληροφορίες
Γραμματεία: 216 900 3700, info@laskaridisfoundation.org
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος
Κόστος συμμετοχής: 100,00€
Προεγγραφή έως και 22 Οκτωβρίου: 50,00€
Φοιτητές: 30,00€ (με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας)
Άνεργοι: 10,00€ (με επίδειξη κάρτας ανεργίας)
Χώρος διεξαγωγής: Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, Πραξιτέλους 169 & Μπουμπουλίνας,
185 35 Πειραιάς
Email address *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
Your answer
ΟΝΟΜΑ *
Your answer
ΙΔΙΟΤΗΤΑ *
Your answer
ΦΟΡΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service