Intresseanmälan Borealis Science Week 2020
Tips: Har du problem att fylla i formuläret - testa en annan webbläsare.

Anmäl intresse för Borealis Science Week i Göteborg 2020!

Borealis-Unga Forskare Sommarforskarskola hålls vecka 30 vid Göteborgs Universitet och riktar sig till elever som våren 2020 går ut antingen 8:an eller 9:an och som tycker att naturvetenskap och teknik är roligt. Forskarskolan har ett intensivt schema mellan kl 9.00-15.00 varje vardag, och det är viktigt att eleverna kan delta varje dag. Deltagarna ansvarar själva för mat och boende under Sommarforskarskolan. Deltagande är kostnadsfritt.

Observera att detta endast är en intressanmälan!
Anmälningsperioden är 9 mars - 29 mars, fram till dess kan du göra en intresseanmälan så mailar vi dig när anmälan öppnar. Platserna lottas ut bland de sökande. Så snart som möjligt efter anmälningsperioden får du besked om ditt barn har fått en plats, eller om du har placerats i reservkö. Alla anmälningar inkomna efter 29 mars placeras i reservkö. När platserna fyllts går det bra att anmäla sig till reservkön ända fram till kursstart. Anmälan till reservkö görs i samma formulär.

Med anledning av den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj 2018 vill Unga Forskare vara tydliga med hur/varför vi önskar samla in personuppgifter i samband med Sommarforskarskolan, samt hur vi kommer hantera det insamlade materialet. Vi kommer att spara era kontaktuppgifter i detta formulär till dess att anmälan för Borealis Science Week har stängt, de kommer att sparas på Unga Forskares server och används av personal som jobbar med Sommarforskarskolan.

Borealis Science Week arrangeras av Unga Forskare med Borealis som sponsor. Unga Forskare är en ideell organisation med syfte att utveckla ungas intresse för naturvetenskap, teknik och matematik. Besök gärna www.ungaforskare.se för mer information om oss och våra verksamheter.

Vid frågor är du välkommen att mejla maria.osterlund@ungaforskare.se eller besöka hemsidan https://www.ungaforskare.se/borealis/ för mer information.
Elevens förnamn *
Your answer
Elevens efternamn *
Your answer
Elevens e-postadress *
Your answer
Målsmans för- och efternamn *
Your answer
Målsmans e-postadress *
Det är viktigt att den epostadress ni anger går att nå under sommaren
Your answer
Målsman och elev godkänner att Unga Forskare fram till 30 mars kan använda de personuppgifter som lämnats i anmälningsformuläret för kontakt, i syfte att informera om Borealis Science Week 2020 *
Uppgifterna lagras på Unga Forskares server.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Unga Forskare. Report Abuse