МОЈОТ BODYSCAN - моите навики, мојата промена, брзо и сигурно до мојата цел !
Wellness Macedonia Ви овозможува 1 час консултации со меѓународно лиценцирани велнес тренери за правилна исхрана и здрави животни навики.

BodyScan е Вашето интервју каде ќе дознаете во која форма е Вашето тело, дали денес се храните правилно, која промена Ви е потребна за да изгледате подобро, да се чувствувате подобро, да имате повеќе енергија, ...

Пополнете ги сите информации, ќе Ве контактираме, ќе добиете бесплатен термин за консултации.
За секој кој ќе остави најмалку 3 препораки - контакти од свои блиски кои би биле заинтересирани за истава можност, добива награда - ужинка + појадок.

Посветени сме на секого, работиме индивидуално, со конкретна препорака,
мотивација, инспирација, едукација и редовна комуникација и контрлно мерење.

Сите доставени лични податоци преку овој формулар ќе бидат користени исклучиво за BodyScan.
Изјавуваме дека нема да злоупотребиме ниту еден оставен личен податок.

Ве контактираме во следните 3 дена.
Ви посакуваме успех и целосен wellness.

Вашиот BodyScan можете да го добиете во Скопје или преку интернет.

Wellness Macedonia
www.wellnessmk.com
dimitrovski@wellnessmk.com

Email address *
Дали појадувате во првиот час од будењето ? *
Кој оброк во денот е најважен ? *
Required
Колку оброци е правилно да се изедат во текот на секој ден ? *
Required
Кој збор го опишува вашиот животен стил ? *
Required
Протеинската храна е секојдневно потребна. *
Дали посакувате промена на подобро ? *
Објаснете ја промената која ја посакувате (повеќе енергија, подобар сон, подобра спортска кондиција, подобра форма на телото, тежина, подобар изглед на лицето, и сл.): *
Your answer
Ваше име и презиме: *
Your answer
Колку години имате: *
Your answer
Град во кој живеете: *
Your answer
Контакт телефон: *
Your answer
Контакт email адреса: *
Your answer
Заинтересиран/а сум за соработка со www.wellnessmk.com:
Се согласувам да добивам електронски информатор од www.wellnessmk.com на мојата email адреса: *
Моите 3 препораки се следните мои блиски / пријатели:
- наведете име, контакт телефон и емаил адреса, град во кој живее
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.