SHADOWS Kysely
Kysely ammatillisen koulutuksen ohjaajille ja potentiaalisille kulttuuri- ja luovien alojen yrittäjille

Tämä kysely suoritetaan Euroopan Komission Erasmus+ ohjelman rahoittaman “Supporting Entrepreneurs in the Cultural and Creative Industry Sector” [SHADOWS] - projektin puitteissa.

Kulttuuri- ja luovat alat on nostettu kasvupotentiaalinsa takia esiin Euroopan toipuessa taloudellisesta kriisistä. Tarpeita vastaavan koulutusohjelman luominen valmistuneiden yrittäjien potentiaalia tukemaan tällä tärkeällä sektorilla sekä uusien yrittäjien tukeminen tehokkaalla mentoroinnin viitekehyksellä luo merkityksellisen yhteyden ammatillisen koulutuksen tarjonnan ja pienyritysten omistajien välille sekä parantaa ammatillisen koulutuksen kykyä vastata markkinoiden tarpeisiin.

Opetuksen laatu määräävänä tekijänä opetustuloksissa on tunnettu tosiasia ja SHADOWS -projekti tunnistaa ammatillisen koulutuksen ammattilaisten avainroolin - ja tahtoo varmistaa että he voivat hyötyä oleellisesta täydennyskoulutuksesta ja mentoroinnista.
Uusien opinto-ohjelmamateriaalien kehitys ja promotointi tukemaan kulttuuri- ja luovien alojen taloutta on ensiarvoista nyt mikäli EU:n vuoden 2020 tavoitteet älykkäästä, kestävästä ja kaikkia hyödyttävästä kasvusta aiotaan saavuttaa.

Osallistumisesi tähän kyselyyn tuo tärkeän panoksen projektiryhmälle opinto-ohjelman ja mentorointiohjelman suunnittelussa.
Kyselyyn vastaminen kestää noin puoli tuntia.

Kyselyn tulokset tulevat osaksi tutkimusraporttia joka tulee luettavaksi projektin verkkosivustolle ( http://www.creative-entrepreneurs.eu/ ).

Kyselyyn osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja saat halutessasi tietosi pois milloin tahansa.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Taustatiedot
Nimi
Ikä vuosina
Sukupuoli
Clear selection
Nykyinen työpaikka
Rooli / tehtäväkenttä
Clear selection
Nykyisen tehtävän kesto vuosina
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy