Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners' & Keep Chalking Workshops / Νοέμβριος 2019
Ήρθε η στιγμή να μάθετε μέσα σε ένα τετράωρο workshop, πώς να δημιουργείτε την αυθεντικά παλαιωμένη όψη, με τα ελληνικά, κορυφαία χρώματα κιμωλίας, Chalk Of The Town® Paint!
Θα προσφέρετε δεύτερη ζωή σε έπιπλα και αντικείμενα που νομίζατε παρωχημένα, που κουραστήκατε να τα βλέπετε, ή βρέθηκαν στο δρόμο σας και θέλετε να περιθάλψετε!

Το Chalk Of The Town® Paint, έχει άμεση πρόσφυση σε οποιοδήποτε υλικό: Ξύλο, μέταλλο, γυαλί, mdf, δέρμα, ύφασμα, τοίχο, πλακάκι και πολλά άλλα, χωρίς να απαιτείται συνήθως καμιά προεργασία (τρίψιμο ή αστάρωμα). Τα χρώματα προσφέρονται για όλες τις τεχνικές απλής βαφής, αλλά και για όλες τις τεχνικές παλαίωσης, οι οποίες σε συνδυασμό με τη σειρά κεριών Chalk Of The Town® Waxes, είναι η ιδανική επιλογή που θα δώσουν στα αντικείμενα του χώρου σας έναν ιδιαίτερο, προσωπικό χαρακτήρα!

Και το κυριότερο, θα σας δώσει τη χαρά πως θα το έχετε φτιάξει μόνοι σας!

Οικολογικά και Ελληνικά!

Τα χρώματα του Chalk Of The Town® είναι υδατοδιαλυτά και 100% οικολογικά! Παρασκευάζονται στην Ελλάδα και δημιουργήθηκαν μετά από χρόνια αναζήτησης και εμπειρίας πάνω στην αναπαλαίωση επίπλων και αντικειμένων με χρώμα. Δημιουργήσαμε μια παλέτα από 23 διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με το μεσογειακό φως, την κουλτούρα και την αισθητική του τόπου όπου γεννήθηκε το χρώμα κιμωλίας, πριν από 2500 χρόνια - την Ελλάδα!
Όλα τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους, να ανοίξουν τόνο, ή να σκουρύνουν, δημιουργώντας άπειρες νέες αποχρώσεις!

Το τετράωρο workshop , "Absolute Beginners" είναι "hands-on" – δηλαδή εξάσκηση στην πράξη – και μαθαίνουμε διασκεδάζοντας δημιουργικά, τα μυστικά, τις ιδιαιτερότητες και τον τρόπο χρήσης των χρωμάτων κιμωλίας Chalk Of The Town® καθώς και τις πλέον διαδεδομένες τεχνικές επεξεργασίας και αναπαλαίωσης αντικειμένων, αλλά και τη χρήση των στένσιλς!.
Δεν απαιτείται καμιά προηγούμενη εμπειρία για τη συμμετοχή σας στο workshop!

Θα σας παράσχουμε όλα τα απαραίτητα χρώματα, εργαλεία, υλικά εξάσκησης, καθώς και ένα διακοσμητικό αντικείμενο - το 'certificate' του Chalk Of The Town - που θα μεταμορφώσετε και θα πάρετε μαζί σας, ως δώρο!

Το κόστος του workshop είναι 30 ευρώ, ενώ για παρέες (συμμετοχές άνω των 2 ατόμων) το κόστος διαμορφώνεται στα 25 ευρώ/άτομο. Προωθήστε αυτή τη φόρμα σε έναν φίλο/ φίλη που μπορεί να τον / την ενδιαφέρει, κάνοντας copy/paste το παρακάτω link:https://forms.gle/qcqR7aMCkshy3kok8
Επιλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει (στην επόμενη ενότητα) για να πραγματοποιήσετε το workshop μαζί. Δηλώστε στο ειδικό πεδίο το όνομα/τα της υπόλοιπης παρέας σας. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και τα υπόλοιπα άτομα της παρέας σας για να ξέρουμε ότι είστε μαζί.
Θα σας ενημερώσουμε για εναλλακτικές ημερομηνίες, σε περίπτωση που οι θέσεις έχουν εξαντληθεί, ή στην περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ικανός αριθμός συμμετοχών για το συγκεκριμένο σεμινάριο. (τουλάχιστον 2 άτομα).
Στο workshop μπορούν συμμετάσχουν άτομα από 13 ετών και άνω, με την έγκριση & συνοδεία του γονέα ή κηδεμόνα τους.

H δήλωση της επιθυμητής ημερομηνίας, είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να αλλάξει, παρά μόνο για κάποιο σοβαρό λόγο και κατόπιν συνεννόησης τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την πραγματοποίηση του σεμιναρίου. Επιμένουμε σε αυτό, διότι με κάθε ακύρωση θέσης, επιβαρυνόμαστε δυσβάσταχτα και στερούμε τη δυνατότητα σε κάποιον άλλον να λάβει μέρος, που θα το ήθελε πραγματικά!

Στην επόμενη ενότητα, θα δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες workshops του μήνα.
Happy Workshop at Chalk Of The Town!
Αυθεντικό ‘vintage look’
Chalk Of The Town - Στένσιλ - Η τεχνική
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.