Бидете дел од Challenger Дома
Земајќи предвид моменталната состојба со COVID-19, нашиот тим одлучи да изгради нова апликација, Challenger Дома, која ќе биде во функција само за време траење на вонредната состојба благодарение на Фонд за Иновации и Технолошки Развој (ФИТР).  
Со оваa нова апликација ги предизвикуваме корисниците да останат дома, а со самото тоа собираат Challenger поени кои можат да ги замениш за попусти од локални бизниси кои се присутни во Challenger продавницата.
Нашата цел е заедно да го намалиме движењето на луѓето, а со тоа да се намали и ризикот за пренос на вирусот. Не треба да заборавиме дека со Challenger Дома заедно им помагаме на македонските локални бизниси кои се најпогодени во оваа ситуација.
 
Веруваме дека само како сплотена заедница може да постигнeме резултати, и дека емпатијата, мотивацијата и поддршката од луѓето се главниот двигател на сите промени.
 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email за контакт *
Име на брендот *
Опис на производ/Услуга кој го нудите на попуст *
Одобрен попуст *
Почетна цена на услугата/производот на која се одобрува попустот (Доколку е тешко да се одреди, не пополнувајте
Број на кодови за попуст (колку луѓе да го добијат попустот)? *
Дали работите за време на вонредната состојба? Доколку ДА, напишете го начинот на работа (онлајн или работно време). *
Напишете ги вашите социјални мрежи, емаил и веб сајт *
Попустот важи за: *
Ве молиме испратете ни слики од производот/услугата (350x300px) и Вашето лого (70x70) на info@challenger.mk 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy