REZILIENCIA TANULÓCSOPORT február 22-március 7.
Kedves Jelentkező!
Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a Reziliencia tanulócsoportba. Az űrlap elküldésével elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatvédelmi Szabályzatot és a Csoportszabályokat is. Kérlek, olvass el mindent figyelmesen!

Csapás ért, padlót fogtam, leterítettek, megszégyenültem, szétaláztak, kihúzták a szőnyeget alólam - most itt vagyok. Maradok így, megrágva és kiköpve vagy felpattanok, megrázom magamat és hajtok tovább? Elveszítem a kedvemet, a lelkesedésemet, a jövőbe vetett hitemet vagy mégsem? Behorpadok, eltörök a csapásoktól, vagy ripsz-ropsz visszanyerem a formámat, mintha gumiból lennék? Haragszom a világra, sértetten befelé fordulok, vagy elfogadom a valóságot? Mindig jön ám valaki, aki el akarja venni a szabadságomat! Ez a szűnni nem akaró szabadságharc felvillanyoz vagy mélyen elkeserít?

Mindez a lélek rugalmasságán, a reziliencián múlik.
Szeretettel várunk a Reziliencia tanulócsoportban. A közösségi tanulás egy egészen új 21. századi forma, ahol a tanár és a tanuló közötti határok elmosódnak. Talán csak annyi a különbség, hogy a tanár korábban kezdett az adott téma iránt szenvedélyesen érdeklődni. :) De a tanulásnak soha nincs vége, és legtöbbet egymástól tanulunk, a felfedezés, megismerés végtelen folyamatában.
A Reziliencia tanulócsoportban 14 napon keresztül, naponta újabb és újabb résztémában mélyedünk el, egy zárt Facebook csoportban. Minden nap 18 órakor lesz megtekinthető az újabb anyag, amelyben Feldmár Andrással készült videók, a tárgyhoz tartozó információk, gyakorlatok, leckék vannak, a csoportban pedig lehetőséged van mindezekről eszmét cserélni a többiekkel. A két hetes tanulócsoportban két alkalommal élő beszélgetés van Andrással a Zoom segítségével.
A Reziliencia tanulócsoport Büky Dorottya MűvHáz Tanulócsoport programjának keretében valósul meg.
Részvételi díj: 9900.-Ft.
A Reziliencia tanulócsoportba akkor tudlak ténylegesen regisztrálni, ha a részvételi díjat befizetted.
A banki átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett: Büky Dorottya
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-78238608
IBAN HU36 1160 0006 0000 0000 7823 8608
Közlemény: Reziliencia tanulócsoport
A számlát az általad megadott számlázási címre állítom ki és email küldöm ki.
Ha bármilyen kérdésed van, írj emailt a buky.dorottya@gmail.com címre.
Szeretettel várunk,
Dorka
Email address *
Név *
Számlázási cím *
Ajándékba szeretnéd adni? A megajándékozott adatai (név, email cím):
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy