SoukanVitosKutoset -miekkailukerhon ilmoittautumiset (lukuvuosi 2021-2022)
KOTISIVU: www.espoonmiekkailijat.fi/soukanvitoskutoset

SoukanVitosKutoset -miekkailukerho on Soukan koulun 5-6 -luokkalaisille tarkoitettu maksuton harrastekerho kaikille miekkailusta kiinnostuneille liikkujille.

Toiminta järjestetään Espoon liikuntapalvelujen ja Espoon Miekkailijoiden kanssa. Toiminta sisältää vakuutuksen ja ammattitaitoisen ohjauksen. SoukanVitosissa miekkaillaan ja liikutaan kerholaisten ehdoilla, kerholaiset saavat ideoida ja ehdottaa leikkien ja pelien sisältöjä miekkailun ohella. Tärkeintä on hauska liikunta miekkailukamppailuineen kerhokavereiden kanssa!

Tule nyt lukuvuonna 2021-2022 mukaan harrastamaan miekkailua ja liity SoukanVitosKutoset-miekkailijoidemme joukkoon! Miekkailemme Soukan koululla tiistaisin klo 14.30-15.30. Aloitamme miekkailukerhon tiistaina 14.9.2021.

Miekkailukerhon vetäjänä vetäjänä on Espoon Miekkailijoiden päävalmentaja, olympiatason miekkailija (Moskova 1980) Kimmo Puranen, kansainvälisen miekkailuvalmentajakoulutuksen saanut diplomivalmentaja, tarvittaessa apunaan seuran muita valmentajia sekä nuorten maajoukkuetason kilpamiekkailijoita.

Miekkailukerhoa ei pidetä syyslomalla vko 42 (19.10.2021) ja talvilomalla vko 8 (22.2.2022).

HUOM: Vallitsevan koronatilanteen johdosta
1) jokaisen kerhossa miekkailevan huoltajan on ilmoitettava miekkailija yhteystietoineen oheisella lomakkeella. Tarvitsemme henkilötietoja nyt koronavirustilanteen aikana yhteydenpitoon kerholaisten huoltajiin mahdollisen korona-altistumisen tai tartunnan johdosta sekä lähettääksemme lisätietoa ja opetusmateriaalia miekkailusta. SoukanVitosKutoset -miekkailukerhon henkilötietorekisteri tuhotaan kevätkauden 2022 päätyttyä tietosuojalain mukaisesti.
2) kaikkiin miekkailukerhon harjoituskertoihin on jokaisen miekkailijan ennakkoilmoittauduttava erikseen EM-Sport -sovelluksella, mistä annetaan tarkemmat ohjeet ennakkoilmoittautuneille .

TERVETULOA MIEKKAILEMAAN!

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja / päävalmentaja Kimmo Puranen
kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi
puh. 0500 416 826

Sign in to Google to save your progress. Learn more
ILMOITTAUDUN SOUKANVITOSKUTOSET -MIEKKAILUKERHOON LUKUVUONNA 2021-2022:
Kerholaisen etu- ja sukunimi *
Kerholaisen luokkakoodi *
Syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Huoltajan nimi ja puh. *
Huoltajan sähköpostiosoite *
Lisäinfoa kerholaiselta (esim. mistä kiinnostus miekkailuun, oletko nähnyt miekkailua, tunnetko jotain miekkailijaa, yms)
Halutessasi voit kertoa miekkailukiinnostuksestasi tai aikaisemmasta miekkailutaustastasi, yms
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy