Inschrijfformulier vereniging CTC Fietsen
Hallo sporter! Welkom bij wielerverenging CTC Fietsen. Vul onderstaande gegevens graag in om je lidmaatschap bij CTC Fietsen aan te melden. Je ontvangt na het insturen van dit formulier een welkomstmail, waarmee je inschrijving bevestigd is.

Tot spoedig ziens op de fiets!
Met groet van het bestuur van CTC Fietsen
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Geslacht *
Straat + huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
+31698765432
Lidmaatschap bij één of meerdere van onderstaande organisaties
Ik ben in het bezit van
Clear selection
Ik ben bekend geraakt met CTC Fietsen via *
In bezit van (losse) fietsverzekering *
Bij CTC Fietsen wil ik:
Of je nou 1-malig of regelmatig met de vereniging buiten fietst, we noteren graag het telefoonnummer van iemand die we kunnen bellen bij een noodgeval. *
Noteer hieronder het telefoonnummer en de naam van de persoon die gebeld kan worden in geval van een calamiteit onderweg.
Heb je de regels- en gedragscode (te vinden op de website) gelezen?
Clear selection
Ik word lid van de vereniging "CTC Fietsen". Het lidmaatschap loopt van kalenderjaar tot kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd. *
Het lidmaatschap kost € 35,- op jaarbasis. Je inschrijving gaat in per 1e van de komende maand. Gedurende het hele jaar kan je lid worden, de prijs voor lidmaatschap wordt dan naar rato berekend. Je krijgt van de penningmeester per e-mail een factuur toegestuurd. Je lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Beëindigen van lidmaatschap kan per 31 december. Opzeggen doe je schriftelijk (per e-mail: contact@cycletrainingcenter.nl) en uiterlijk 2 maanden voor de start van het nieuwe jaar. Bij het beëindigen van het lidmaatschap, vervallen ook per beëindigingsdatum de voordelen van het lidmaatschap. Bij doorlopende abonnementen, wordt de prijs aangepast aan de nieuwe situatie per inschrijf- of beëindigingsdatum.
Required
Heb je vragen of opmerkingen?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy