MAKSUPÄÄTTEEN TILAUSLOMAKE
SUOMEN HALVIN MAKSUPÄÄTE BAMBORA ONE VAIN 29 € / KK (ALV 0 %) JA PROVISIO 1,25 % KAIKISSA MAKSUKORTEISSA. TOIMITUS JA POSTIKULU ON 18,5 € PER MAKSUPÄÄTE KERTAMAKSUNA.

BAMBORA DEVICE MAKSUPÄÄTTEEN TOIMITUSKULUT ON 31 € PER MAKSUPÄÄTE KERTAMAKSUNA.
TOIMITUSAIKA (BAMBORA ONE JA BAMBORA DEVICE PALVELUISSA ON 1-2 ARKIPÄIVÄÄ) SOPIMUKSEN HYVÄKSYMISPÄIVÄN JÄLKEEN. MAKSUPÄÄTE TOIMITETAAN KOKO SUOMEEN, PAIKAN PÄÄLLE, KÄYTTÖVALMIINA.

JOS HALUAT VIELÄ PALATA WWW.KORTTIMAKSUT.COM PÄÄSIVUSTOLLE TARKISTAMAAN LISÄTIETOJA ENNEN MAKSUPÄÄTESOPIMUKSEN TEKEMISTÄ PAINA WWW.KORTTIMAKSUT.COM LISÄTIETOJA 24/7 VOIT KYSYÄ 045-6524592

UUSI MAKSUPÄÄTE PALVELU ON TULLUT KÄYTTÖÖN MONIYRITYS MAKSUPÄÄTEPALVELU, MIKÄ MAKSAA VAIN 35 € / KK , JOLLOIN VOIT KÄYTTÄÄ SAMAA MAKSUPÄÄTETTÄ ERI YRITYKSILLÄ KIRJAUTUMALLA ERI YRITYKSELLÄ MAKSUPÄÄTTEESEEN. HINTA SIIS VAIN 35 € / KK + VEROT JA TÄMÄ KUULUU BAMBORA ONE PALVELUUN.

TOINEN UUSI MAKSUPÄÄTEPALVELU ON MAKSUPÄÄTTEEN VUOKRAUS VAIN 1 KUUKAUDEN AJAKSI. NYT TARJOUS -50% SAAT LANGATTOMAN MAKSUPÄÄTTEEN VAIN HINTAAN 65 € / KK ALV 0 %. AVAUSMAKSU 45 € ALV 0 %. HINTA SISÄLTÄÄ POSTIKULUT JA TOIMITUKSEN PAIKAN PÄÄLLE ASIAKKAALLE KOKO SUOMESSA. TOIMITUKSET JOPA 1-2 PÄIVÄSSÄ. SEURAAVAT LISÄKUUKAUDET 65 € ALV 0 % + VEROT.

Email address *
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy