Haku Helsingin Vihreiden hallitukseen 2020
Helsingin Vihreiden syyskokouksessa 12.12. valitaan Helsingin Vihreiden puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2020. Haku hallitukseen on avoin kaikille, joiden kotikunta on Helsinki.

Helsingin Vihreät ry on Vihreän liiton Helsingin piirin piiriyhdistys ja Helsingin vihreä kunnallisjärjestö. Vihreillä on Helsingissä 14 alayhdistystä ja 21 kaupunginvaltuutettua.

Helsingin Vihreiden hallitus kokoustaa keskimäärin kerran kuukaudessa arki-iltana. Lisäksi pari kertaa vuodessa järjestetään hallituksen seminaaripäivä, jossa ideoidaan vapaammin tulevaa toimintaa. Vuonna 2020 hallituksen toiminnassa korostuu kevään 2021 kuntavaaleihin valmistautuminen. Hallitukseen haetaan osaavia ja innokkaita henkilöitä, jotka haluavat kehittää ja sitoutua piiriyhdistyksen toimintaan ja kehittää sitä strategisesti.

***

Hallitustyöstä kiinnostuneita pyydetään täyttämään oheinen esittäytymislomake sunnuntaihin 1.12. klo 23.59 mennessä. Tämän jälkeen vastaukset koostetaan kokousedustajien materiaaleihin julkisesti nähtäväksi. Jos innostut hausta vasta 1.12. jälkeen, hakemuksesi lisätään materiaaleihin viiveellä. Voit ilmaista kiinnostuksesi hallituspaikasta myös syyskokouksessa paikan päällä. Vapaamuotoisen hakemuksen voi kirjoittaa Facebookissa Helsingin Vihreiden keskusteluryhmästä löytyvään, kiinnitettyyn keskusteluketjuun.

Kuka tahansa heviläinen voi hakea Helsingin Vihreiden hallitukseen. Tukea omalle ehdokkuudelleen kannattaa kysellä hyvissä ajoin ennen syyskokousta jäsenyhdistyksistä. On suositeltavaa, että ehdokkaat kävisivät esittäytymässä jäsenyhdistysten syyskokouksissa. Facebookin keskusteluryhmässä on viestiketju, jossa yhdistykset ovat ilmoittaneet yhdistyksensä syyskokouspäivän.

Hallituksen jäsenistä äänestetään syyskokouksessa siirtoäänivaalitavalla. Helsingin Vihreiden rotaatiosäännön vuoksi hallituksessa voi toimia enimmillään kolme vuotta peräkkäin ja sen jälkeen voi vielä hakea puheenjohtajaksi. Puheenjohtajana voi toimia maksimissaan kaksi vuotta peräkkäin. Helsingin Vihreiden sääntöihin ja toimintatapoihin voi tutustua tarkemmin: http://www.helsinginvihreat.fi/helsingin-vihreat/saannot/

***

Mietityttääkö tai askarruttaako jokin hallituksen toiminnassa? Toiminnanjohtaja Anna Hyödynmaa ja puheenjohtaja Hanna Hannus vastaavat mielellään kysymyksiin ja avaavat hallitustyöskentelyä tarkemmin:

anna.hyodynmaa@vihreat.fi (p. 040 754 3313)
hanna.hannus@vihreat.fi (p. 050 307 2127)

***

Rekisterin tietosuojalauseke:
http://bit.ly/hevihallitushakugdpr

Email address *
Nimesi *
Your answer
Puhelinnumerosi *
Your answer
Haen *
Required
Kerro lyhyesti itsestäsi *
Kuka olet? Millaisissa asioissa olet hyvä? Oletko aikaisemmin hoitanut jotain luottamustoimea? Miten olet ollut mukana vihreässä toiminnassa aikaisemmin?
Your answer
Miksi haet Helsingin Vihreiden hallitukseen? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy