Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners Workshops - Φεβρουάριος 2020
Αν πιστεύετε κι εσείς πως δεν είναι ανάγκη να πετάμε κάτι επειδή πάλιωσε ή επειδή άλλαξαν οι εποχές και τα γούστα μας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθετε πώς να μεταμορφώνετε τα πάντα με τα ελληνικά και οικολογικά χρώματα κιμωλίας, Chalk Of The Town® Paint, χωρίς τρίψιμο ή αστάρι. Εμείς πιστεύουμε πως όλα αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, για να τα αγαπήσουμε πάλι!

Μέσα σε ένα τετράωρο workshop, θα εξασκηθείτε στο πώς να δημιουργείτε την αυθεντικά παλαιωμένη όψη, με διαφορετικές τεχνικές βαφής και πατίνας, θα μάθετε περισσότερα για την αισθητική των χρωματικών επιλογών στο χώρο, θα δοκιμάσετε τη διακοσμητική χρήση των στένσιλ σε αντικείμενα και κυρίως θα διασκεδάσετε δημιουργικά, γιατί η δημιουργία, δίνει αληθινή χαρά!

Το τετράωρο workshop , "Absolute Beginners" είναι "hands-on" – δηλαδή εξάσκηση στην πράξη και δεν απαιτείται καμιά προηγούμενη εμπειρία για τη συμμετοχή σας!

Θα σας παράσχουμε όλα τα απαραίτητα χρώματα, εργαλεία, υλικά εξάσκησης, καθώς και ένα διακοσμητικό αντικείμενο - το 'certificate' του Chalk Of The Town - που θα μεταμορφώσετε και θα πάρετε μαζί σας, ως δώρο!

Το κόστος του workshop είναι 35 ευρώ/άτομο, ενώ για παρέες (συμμετοχές άνω των 2 ατόμων) το κόστος διαμορφώνεται στα 30 ευρώ/άτομο. Προωθήστε αυτή τη φόρμα σε φίλους που μπορεί να τους ενδιαφέρει, κάνοντας copy/paste το παρακάτω link: https://forms.gle/jHZ6sm2J2XT4qAH38

Επιλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει (στην επόμενη ενότητα) για να πραγματοποιήσετε το workshop μαζί. Δηλώστε στο ειδικό πεδίο το όνομα/τα της υπόλοιπης παρέας σας. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και τα υπόλοιπα άτομα της παρέας σας.
Θα σας ενημερώσουμε για εναλλακτικές ημερομηνίες, σε περίπτωση που οι θέσεις έχουν εξαντληθεί, ή στην περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ικανός αριθμός συμμετοχών για το συγκεκριμένο σεμινάριο. (τουλάχιστον 2 άτομα).

Στο workshop μπορούν συμμετάσχουν άτομα από 13 ετών και άνω, με την έγκριση & συνοδεία του γονέα ή κηδεμόνα τους.

Τα workshops πραγματοποιούνται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών σε ένα από τα δύο εργαστήριά μας στο Παγκράτι. Το κεντρικό μας βρίσκεται στην οδό Αμύντα 13, δίπλα στην Πλατεία Προσκόπων.

Παρακαλούμε σημειώστε πως η δήλωση της επιθυμητής ημερομηνίας, είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να αλλάξει, παρά μόνο για κάποιο σοβαρό λόγο και κατόπιν συνεννόησης τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την πραγματοποίηση του σεμιναρίου. Επιμένουμε σε αυτό, διότι με κάθε ακύρωση θέσης, η επιβάρυνση για μας είναι μεγάλη και στερούμε τη δυνατότητα σε κάποιον άλλον να λάβει μέρος, που θα το ήθελε πραγματικά!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ:

Το Chalk Of The Town® Paint, έχει άμεση πρόσφυση σε οποιοδήποτε υλικό: Ξύλο, μέταλλο, γυαλί, μελαμίνη, λάκα, mdf, δέρμα, ύφασμα, τοίχο, πλακάκι και πολλά άλλα, χωρίς να απαιτείται συνήθως καμιά προεργασία. Είναι χρώματα υδατοδιαλυτά και 100% οικολογικά αλλά ταυτόχρονα, ευέλικτα και εξαιρετικά καλυπτικά!

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται στην Ελλάδα και αναπτύχθηκαν μετά από χρόνια αναζήτησης και εμπειρίας πάνω στην αναπαλαίωση επίπλων και αντικειμένων με χρώμα. Δημιουργήσαμε μια παλέτα από 23 διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με το μεσογειακό φως, την κουλτούρα και την αισθητική του τόπου όπου γεννήθηκε το χρώμα κιμωλίας, πριν από 2500 χρόνια - την Ελλάδα!
Όλα τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους, να ανοίξουν τόνο, ή να σκουρύνουν, δημιουργώντας άπειρες νέες αποχρώσεις που θα ενθουσιαστείτε να δοκιμάζετε!


Στην επόμενη ενότητα, θα δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες workshops του μήνα.
Absolute Beginners Workshop
Happy Workshop at Chalk Of The Town!
Αυθεντικό ‘vintage look’
Το "πριν" & το "μετά" ενός παλιού γραφείου
Μάθετε την τεχνική του στένσιλ
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.