Anmälan: Konst på Norrlandsoperan
5 februari kl. 18:00
Norrlandsoperan


Välkommen till SAK UNG - nätverket för unga som gillar konst! Vi arrangerar konstaktiviteter som är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Följ med när vi tillsammans besöker Norrlandsoperan för en fullspäckad och rolig kväll! Den börjar med en guidad visning bakom kulisserna där vi besöker kostymförråd, ateljéer och lär oss hur man skapar en operaföreställning.

Guidningen fortsätter sedan till Vita Kuben - konstgalleriet som ligger i operahuset och visar samtidskonst. Där ser vi tillsammans konstnären Heidrun Holzfeinds utställning som lyfter frågor om aktivism, musik och arkitektur.

Kvällen avslutas med en härlig vegetarisk fika och trevligt häng där vi umgås och pratar om våra intryck från konsten och operahuset.

Inga förkunskaper krävs - det blir en rolig kväll utan prestige och press där vi tillsammans lär oss om konsten. Ta med dina vänner eller kom själv och träffa nya kompisar på plats!


Eventet är gratis och öppet för alla unga mellan 16-25 år.


//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga som delar ditt konstintresse, får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter samt bygga egna nätverk och kontakter inom konstvärlden. Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Mailadress *
Your answer
Födelseår *
Your answer
Ev. matallergi eller specialkost
Your answer
Hantering av personuppgifter
Genom att anmäla dig till eventet godkänner du att SAK UNG behandlar din e-postadress. All personlig information som du lämnar till oss eller som vi erhåller, kommer att hanteras av SAK UNG som personuppgiftsansvarig och förvaras säkert. Personuppgifter delas inte med tredje part.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy