Regjistrimi në kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2018-2019 (Semestri i dytë)
Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës hap regjistrimet për kurset e reja të gjuhës dhe kulturë kineze. Këto kurse zhvillohen pranë qendrës së Institutit Konfuci-UT (Godina Liria, Qyteti Studenti). Kurset ofrohen falas per studentet e Universitetit te Tiranes dhe kundrejt nje tarife minimale për të gjithë të interesuarit e tjere. Për tu regjistruar në kurset e reja të gjuhes kineze, jeni të lutur të plotesoni të dhënat në vijim. Pasi të plotësoni formularin, ju nuk do të merrni asnjë konfirmim të regjistrimit, por mos u shqetësoni pasi të gjitha të dhënat I përcillen automatikisht stafit tone, dhe ju do informoheni me email per grupin dhe oraret. Për tarifat e kursit ju lutem vizitoni linkun si ne vijim:

http://ciut.edu.al/kurset/instituti-konfuci-ne-universitetin-e-tiranes-per-promovimin-e-gjuhes-dhe-kultures-kineze-ofron-mundesine-e-zhvillimit-te-kurseve-mesimore-per-gjuhen-kineze/

Faleminderit!

*****AFATI I FUNDIT PER REGJISTRIMIN NE KURSIN E GJUHES KINEZE ESHTE DATA 28 SHKURT 2019.
KURSI I GJUHES KINEZE FILLON NE DATE 4 MARS 2019. *****

Emër Mbiemër *
Your answer
Gjinia
Pse jeni të interesuar të mësoni gjuhen kineze? *
Your answer
Aktualisht jeni: *
Required
Mosha
Niveli i gjuhës kineze që dëshironi të filloni në Institutin Konfuci-UT? *
Required
Kur mund të ndiqni kurset e gjuhës kineze? *
Required
E-mail *
Your answer
Nr. Telefoni *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service