Disc Golf OB - Önkéntesek
Az 2021. augusztus 25-29. között a Vekeri-tónál megrendezésre kerülő Disc Golf Országos Bajnokság előkészítésére (aug. 25.) és versenyszervezői feladataira (aug. 26-29.) önkénteseket toborzunk. Várjuk azoknak a sportkedvelő lányoknak, fiúknak, fiataloknak és idősebbeknek a jelentkezését, akik szívesen részt vennének e különleges sportág országos szintű versenyének a megvalósításában, gyönyörű környezetben.

Az önkéntesek amellett, hogy beleláthatnak egy színvonalas rendezvény szervezői munkáiba, olyan helyszíni feladatokat látnak majd el, mint kosár és terelő szalagok és karók kihelyezése és begyűjtése, kosár felügyelet, korongjelölés, vizesballon feltöltés és tájékoztatási teendők. E munkáért cserébe faházas szállást (Dorkász Pihenőpark), étkezési ellátást, apró ajándékot, napvédő sapkát és szuper hangulatot tudunk felajánlani. Középiskolások számára az elvégzett feladatok kapcsán közösségi szolgálat teljesítéséről szóló igazolást is tudunk kiadni.

Van lehetőség arra is, hogy valaki csak egy-két nap, délelőtt vagy délután önkénteskedjen. A teendők listája napi bontásban:

- augusztus 25., szerda kora délután (13:00): információs táblák, karók és terelőszalagok kihelyezése
- augusztus 25., szerda késő délután (17:00): kosarak kihelyezése, szerelése
- augusztus 26-29., csütörtök-vasárnap napközben: korongjelölés, gyalogos forgalom terelése, vizesballonok feltöltése
- augusztus 29., vasárnap délután: információs táblák, karók, terelőszalagok, ballonok, kosarak begyűjtése, elpakolás
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Név: *
Telefonszám: *
Kérjük, itt add meg, ha van olyan nap augusztus 25-29. között, amikor nem érsz rá, vagy ha van olyan feladat, amit nem tudsz vagy nem szeretnél ellátni. Ezeken kívül minden olyan információt megadhatsz, amit fontosnak gondolsz.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy