2020-02-04 AGAPÉ Böjt- éImanap
"...tartassanak könyörgések, imádságok, esedezések, hálaadások, minden emberekért." (1Timóteus 2:1) Az Agapé Pünkösdi Gyülekezet vezetősége 2020. február 4-re AGAPÉ Böjt- és imanap megtartását kezdeményezi. Reggel öt órától éjfélig imádkozunk, amire félórás beosztás szerint lehet jelentkezni, több időpontra is. Ez az űrlap az imanap megszervezésében segít, köszönjük, hogy kitöltöd.

Június 4-én, kedden, az Agapé Pünkösdi Gyülekezet összefog és Isten elé viszi gyülekezetét, testvéreit, közösségét. Ahogy azt Pál az 1. Korintus 12:27 írja: "Ti pedig Krisztus teste vagytok, és egyenként annak tagjai." És ahogy a tagok, sejtek átadják egymásnak a szükséges tápanyagot, életenergiát, ahogy a versenyzők átadják egymásnak a stafétabotot, úgy alkotunk majd egy 19 órás imaláncot és félóránkként váltjuk egymást az Úr előtt.
Imatémáink:
- Gyülekezeti stabilitás. Gyülekezeti stratégia, célok, tervek az Úr által. Gyülekezeti testvéri közöség. Isten igéjének teljhatalma.
- Lelkipásztor keresés. Szent Szellem általi vezetés a presbitereknek. Befogadó gyülekezet fenntartása. Az új lelkipásztor Isteni elhívása
- Személyes megtisztulás. Folyamatos Istennel való kapcsolat. A testvérekkel való bibliai viszony. Sérelmek lerendezése.
- Szentlélekkel betöltekezés. Szentlélek általi vezetés
- Közösség, Magyar Pünkösdi Egyház. Isteni látás, stratégia, egyházi megújulás, vezetés, pásztor és gyülekezetimunkás utánpótlás, nevelés.
Minden odaszánt imádkozónak nagyon köszönjük az áldozatát és bízunk benne, hogy az Úr velünk lesz, meghallgat és megtapasztaljuk a változást, az áldást személyes- és közösségi életünkben
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy