Tiedon popularisointikurssi
Tutkimustiedon popularisointikurssi keskittyy tutkimustiedon kirjalliseen yleistajuistamiseen ja viestimiseen. Kurssilla käydään läpi kiinnostavan ja koukuttavan asiatekstin keinoja ja harjoitellaan muun muassa lehtijutun ja kolumnin kirjoittamista, mieluiten oman tutkimuksen tai raportin pohjalta. Kyse on työpajatyyppisestä työskentelystä, jossa lyhyiden esitysten lomassa keskustellaan ja harjoitellaan kirjoittamista. Kurssiin liittyy myös etätehtäviä. Kurssi on osin opintopiirityyppinen, osin asiantuntijoiden johdolla työskentelyä.

Kurssi on tarkoitettu tutkijoille, asiantuntijoille ja muille henkilöille, jotka kirjoittavat asiatekstiä ja haluavat perehtyä sen yleistajuistamiseen ja kiinnostavan tekstin tekemiseen. Kurssin on suunnitellut lääkäri, tietokirjailija Iris Pasternack. Pasternack myös toimii kurssin vetäjänä, yhteistyössä tutkija Timo Ala-Vähälän kanssa. Vierailevat luennoijat mahdollisia.

Kurssi kokoontuu 5 kertaa. Ensimmäinen tapaaminen on 24.10. klo 18-20 ja toinen 12.12. klo 16-20. Molemmissa paikkana Herttoniemen kirjaston Retrohuone. Kevään 2019 kokoontumispäivistä päätetään myöhemmin. Kurssi on ilmainen. Max 10 osallistujaa.

Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelin *
Your answer
Kotikaupunginosasi (tai kotipaikkakunta, jos muu kuin Helsinki)
Your answer
Mistä kuulit kurssista
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service