Regisztráció - Első Országos Interdiszciplináris Éghajlatváltozási Tudományos Konferencia
Ezen az űrlapon keresztül regisztrálhat az Első Országos Interdiszciplináris Éghajlatváltozási Tudományos Konferenciára. A regisztrációban megadott adatok alapján adunk hozzáférést a résztvevőknek a konferencia online rendszeréhez ezért kérjük az adatok - különös tekintettel az e-mail cím - pontos kitöltését.

A konferenciára előadóként vagy poszter előadóként csak az regisztrálhat, akinek az előzetes jelentkezését már a szervezők elfogadták.

A konferencia időpontja: 2021. április 12-15. Online.

A konferenciáról további információkat a www.hupcc.hu oldalon talál.

Az űrlappal és konferenciával kapcsolatos kérdéseit a konferencia@hupcc.hu címen várjuk.

A konferencia szervezői fenntartják a jogot, hogy a konferencia rendszer kapacitásának függvényében a létszámot meghaladó regisztrációt elutasítsa.

(Az űrlapban lévő első e-mail cím az űrlap kitöltőjének a címe, az nem feltétlen kell, hogy megegyezzen a résztvevő címével.)
Email address *
Név előtag:
Név: *
Beosztás:
Munkahely:
A résztvevő e-mail címe: *
Milyen minőségben regisztrál a konferenciára? *
Required
Hozzájárulás az online megjelenéshez
A konferencia lebonyolítása a Microsoft Teams keretrendszerben történik. A konferencia szekcióit rögzítjük és a nagyközönség számára nyilvánosságra hozzuk a következők szerint:
- A plenáris szekciókat élőben közvetítjük a HuPCC weboldalán. Itt kizárólag az előadók és az általuk bemutatott prezentáció jelenik meg videó formátumban. Az élő közvetítést követően a plenáris szekciók teljes, illetve előadásokra bontott videói a HuPCC weboldalán és YouTube csatornáján is elérhetőek lesznek.
- A szekciók során elhangzó előadásokat és az azokat követő vitát is rögzítjük, majd a szekciók végét követően a HuPCC weboldalán és YouTube csatornáján közzétesszük videó formátumban. Ezekben a videókban az előadók, az előadások prezentációja, a szekciók résztvevői, azok hozzászólásai is megjelennek. A rögzített felvételeket a későbbiekben előadásonként is megosztjuk a HuPCC weboldalán és YouTube csatornáján.
- A posztereket pdf formátumban közzétesszük a HuPCC weboldalán. Ugyanitt lehetőség van a poszterek mellett megjeleníteni 5 perc hosszúságú hanganyagot vagy videót.
- A kerekasztal beszélgetésekről és a társasági eseményekről nem készül felvétel, azt nem osztjuk meg.
A rögzített és megosztott videó minden esetben megegyezik azzal, amit a konferencia résztvevői is látnak.

Az itt felsoroltak ismeretében a következő mezőkben kérjük adja hozzájárulását az online megjelenéshez.
Plenáris előadóként hozzájárulok az online megjelenéshez. *
Előadóként hozzájárulok az online megjelenéshez. *
Poszter szerzőjeként hozzájárulok az online megjelenéshez. *
Résztvevőként hozzájárulok ahhoz, hogy a szekció előadások közben a nevem vagy a webkamerám képe megjelenhet a megosztott videóban. *
Adatkezelési tájékoztató
A konferencia szervezője a Magyar Éghajlatváltozási Tudományos Testület Egyesület (HuPCC). A HuPCC az érintettek személyes adatainak kezelése során az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (GDPR)), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az adatvédelemre vonatkozó egyéb jogszabályi rendelkezések alapján jár el. További adatkezeléssel kapcsolatos információk a HuPCC weboldalán: www.hupcc.hu
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy