WHV BEACH 2020
Welkom bij de nieuwe aanmelding voor Beachvolleybal bij WHV Beach voor het seizoen 2020

OOK LEKKER BEACHVOLLEYBALLEN
Beachvolleyballen kan in Asperen bij volleybalvereniging Wij Houden Vol. Bij het zwembad "De Wiel" in Asperen is een fantastisch beachveld aangelegd door WHV. Wordt ook lid van WHV Beach!

Voor alle leeftijden geldt dat je voor 10 euro een gehele zomer lid bent van WHV Beach. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te laten beachvolleyballen op onze fantastische beachvelden. Het seizoen loopt van mei tot eind september.

Nieuwe leden kunnen zich hier online aanmelden.
Als WHV zaal lid, kun je ook gewoon een mailtje sturen naar beach@wijhoudenvol.nl.

Doe je mee? Neem een tientje mee!

WHV Beach programma 2020

Helaas kunnen we in 2020 geen normaal beachseizoen starten door COVID-19.
Tussen 29 april en 19 mei starten we met de beachtrainingen voor groepen t/m 18 jaar conform de richtlijn van NOC*NSF en NeVoBo.

Beachtrainingen voor de jeugd

Leer de specifieke beachvolleybal technieken bij de beachtrainingen. Er zijn speciale regels die vragen om specifieke technieken. De trainingen zijn bedoeld voor jeugdleden tussen de 6 en 18 jaar. Deze trainingen starten vanaf mei 2020 op de zaterdagen.

• Jeugdtraining 6-12 jaar, zaterdag 10:30-12.00 uur
• Jeugdtraining 13-18 jaar, zaterdag 12:00-13.30 uur

Vrij spelen en trainen

Tot 1 september zijn helaas alle evenementen niet mogelijk en zo ook niet onze toernooien Mocht er verruiming mogelijk zijn dat ook volwassenen mogen beachvolleyballen, dan zullen we de trainingen en het vrij spelen weer hervatten.

Tijdens het vrijspelen, kan er lekker met elkaar gebeachvolleyd worden. Diegene die er zijn delen teams in en er kunnen toernooitjes en wedstrijden gespeeld worden. Voor vragen over beschikbaarheid van het veld kun je mailen naar beach@wijhoudenvol.nl. Om de beachvelden te betreden heb je de sleutel nodig van het hek en het materiaalhok. Deze zijn te verkrijgen bij de sleuteldragers.

WHV Beach heeft een besloten Facebook groep waar je lid van kunt worden. Via de WHV Beach facebookgroep maken leden afspraken voor wedstrijden en trainingen en delen nieuwtjes uit.
https://www.facebook.com/groups/437206296376069/

Je kunt ook toegevoegd worden aan de WHV Beach Whatsapp groep, ook in deze groep worden afspraken voor wedstrijden gemaakt. Voor meer informatie, mail dan naar beach@wijhoudenvol.nl.

Ook dit jaar kun je via onze site beachkleding bestellen. De link vindt je op onze website: https://whv.clubkledingwinkel.nl/

Mocht je nog vragen hebben, zie dan hier de meeste gestelde vragen: Klik Hier!

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!
Wil je meehelpen met het organiseren of uitvoeren van beachactiviteiten, trainingen of hand-en-spandiensten, laat het dan Stefan Arp of Olaf van Arkel weten, beide bereikbaar via beach@wijhoudenvol.nl

Een sportief, leuk en gezellig beachseizoen,
Het WHV Beach Team
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy