WHV BEACH 2018
Welkom bij de nieuwe aanmelding voor Beachvolleybal bij WHV Beach voor het seizoen 2018

Dit jaar introduceren wij het tientjes lidmaatschap. Ongeacht de leeftijd is voor ieder die wil beach volleyballen dit seizoen het lidmaatschap laag gehouden, namelijk €10,-! Ons doel is om zoveel mogelijk mensen aan het volleyballen te krijgen en om zo vaak mogelijk gebruik te maken van ons fantastische beachveld.

Doe je mee? Neem een tientje mee!

Voor WHV-leden die ook in de zaal spelen of al een seizoen meededen bij de WHV Beach zijn er alleen een aantal korte vragen om een beeld te krijgen van een aantal zaken.
Voor nieuwe Beach-leden zullen een aantal extra contactgegevens gevraagd worden.
Verdere informatie kun je vinden op de website en op onderstaande linkjes.

De WHV Beach heeft een besloten Facebook groep waar je lid van kunt worden. Via de WHV Beach facebookgroep maken leden afspraken voor wedstrijden en trainingen en delen nieuwtjes uit.
Je kunt ook toegevoegd worden aan de WHV Beach Whatsapp groep, ook in deze groep worden afspraken voor wedstrijden gemaakt. Voor meer informatie, mail dan naar beach@wijhoudenvol.nl.
Het seizoen loopt van mei tot eind september.

Er is een formulier toegevoegd met de meest gestelde vragen (https://1drv.ms/w/s!AoPDoUE-D5aKhXmc_xtRyfvs7IaP). Ook te vinden op onze website onder de link "beach".

Ook dit jaar kun je via onze site beachkleding bestellen. De link vindt je op onze website: wijhoudenvol.nl

We willen graag de BeachVAT aanbieden. Doel van deze vrijdagavondtraining is om jeugd op een plezierige manier met leeftijdsgenoten en vrienden kennis te laten maken met het beachvolleybal. Om op de hoogte te blijven van onze doelgroepen, stellen we alsnog een viertal vragen om in te vullen.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!
Wil je meehelpen met het organiseren of uitvoeren van beach-activiteiten, trainingen of hand-en-spandiensten, geef dat even aan in het aanmeldformulier, dan nemen wij contact met je op.

Alvast een zonnige dank voor het invullen van de vragen.
Het WHV Beach Team

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service