Dadathlon: Upitnik za roditelje 

Poštovani/a,

ispred Vas se nalazi upitnik ankete vezan uz Vaše provođenje vremena s vlastitim djetetom/vlastitom djecom koju provode organizacije Daddyhood Europe i Status M u suradnji s ostalim partnerima u sklopu Dadathlon projekta sufinanciranog iz Erasmus+ programa.  Svrha ove ankete je dobiti uvid u navike i načine na koji roditelji provode vrijeme sa svojom djecom i njihove stavove o tome. Svi Vaši odgovori u potpunosti su anonimni te će se koristiti u edukativno-znanstvene svrhe. Ispunjavanje je u potpunosti dobrovoljno te možete odustati u bilo kojem trenu. Ako imate pitanja prilikom ispunjavanje upitnika obratite nam se na info@status-m.hr. 

Vrijeme ispunjavanja ankete: 5-10 min 

--------------------------------

Ovaj upitnik služi za prikupljanje informacija potrebnih za ispitivanje potreba roditelja, a posebice očeva u provođenju vremena s djecom i dijeli se s donatorom u svrhe projektnog izvještavanja o aktivnostima organizacije Daddyhood Europe. Vaš doprinos je jako cijenjen, ali naglašavamo da je vaše sudjelovanje u ovom projektu dobrovoljno i da će se ispunjavanje ankete smatrati vašim pristankom na sudjelovanje. Ispunjavanje je u potpunosti anonimno te rezultati ankete obrađivat će se grupno. Podaci se čuvaju dok god je to opravdano projektnim ugovorima s donatorima te računovodstvenim i drugim zakonskim pravilima. Za sve informacije o vašim pravima na privatnost, posjetite www.status-m.hr. 
Financira Europska Unija. Međutim, izraženi stavovi i mišljenja su samo autorova i ne odražavaju nužno stavove Europske unije. Isto se tako Europska unija za njih ne može smatrati odgovornom.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Status M. Report Abuse