Inschrijving #SneakerChallenge2020 van Spark to Learn ism De Nieuwe Makers
Superleuk dat je meedoet!

In deze tweedaagse challenge ga je het volgende doen en leren:
Dag 1: creatief aan de slag met design thinking, ontwerpen, creatief denken en zelf maken. Op deze dag zou opa of oma jou op afstand misschien wel kunnen helpen!
Dag 2: weer creatief aan de slag en nu ga je zelf digitaal een ontwerp of filmpje maken met jouw sneaker in de hoofdrol. Laat aan oma of opa zien wat je hebt gemaakt en deel het op social media #trots!

Wat heb je minimaal nodig:
1) 1 sneaker of een paar oude sneakers (als je dat niet hebt, stuur dan een berichtje naar judith@sparktolearn.org en dan gaan wij iets voor je regelen :-).
2) Een telefoon /of/ laptop /of/ iPad /of/ tablet /of/ computer met toegang tot internet en een camera voor videobellen.
3) Losse materialen waarmee je jouw sneaker(s) gaat resetten tot de meeste coole sneakers ever! Denk bijvoorbeeld aan stof van een oude trui of t-shirt of broek, oude sneakers, plastic, metalen clipjes en als wat bruikbaar kan zijn. Meer hierover volgt na aanmelding.
4) Tools als naald en draad, tape, niettang, schaar, hamer en spijkertjes.
5) Papier en pen/potlood/stiften.

Nu eerst een paar belangrijke vragen voor jou en je ouders:
Toestemming
Met de toestemming voor deelname van mijn kind aan de online workshop SneakerChallenge ga ik akkoord met het privacy statement van de Nieuwe Makers èn Stichting Spark to Learn en stem ik als ouder(s) in met het volgende:
- Ik geef toestemming voor deelname van mijn kind aan deze online workshop.
- Ik geef toestemming dat mijn kind kan samenwerken met andere kinderen tijdens deze online workshop.
- Ik geef toestemming dat mijn kind onder supervisie van mij als ouder gebruik maakt van online tools waarvoor ik als ouder(s) een account hebben aangemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik maken van Zoom videobellen. Meer specifieke informatie volgt.
- Ik geef toestemming voor het gebruik van de gegevens uit onderstaand formulier voor Judith Hoekstra als directeur van de Nieuwe Makers en oprichter van Stichting Spark to Learn.
- Ik bevestig dat mijn zoon/dochter zich zal houden aan de afspraken en instructies en zich met respect zal gedragen naar de andere deelnemers en de organisatie.
- Ik bevestig dat ik voor mijn zoon/dochter een aansprakelijkheids- en ziektekostenverzekering heb afgesloten. De Nieuwe Makers of Stichting Spark to Learn is hiervoor niet aansprakelijk en zijn ook niet aansprakelijk voor welk lichamelijk letsel ook.
Ik geef toestemming voor deelname van mijn kind aan de tweedaagse SneakerChallenge2020 van de Nieuwe Makers en Stichting Spark to Learn. Hiermee geef ik ook toestemming voor het gebruik van onderstaande gegevens voor de organisatie. *
Required
Voornaam en achternaam ouder(s) *
Your answer
E-mail ouder(s) *
Your answer
Voornaam en achternaam (deelnemende kind) *
Your answer
E-mail deelnemende kind (niet verplicht)
Your answer
Telefoonnummer 1 (welke relatie met het kind: moeder, vader, opa, ...) *
Your answer
Telefoonnummer kind *
Your answer
Straat, huisnummer, postcode en woonplaats *
Your answer
Dit is de datum en de tijden: *
Required
Leeftijd kind / jongere *
Required
Gaat jouw oma of opa je helpen? *
Zijn er belangrijke dingen die we over het deelnemende kind / jongere moeten weten?
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy