Bli Torucon-frivillig!
Torucon er et relativt stort arrangement, med et fullpakket program og godt over tusen besøkende, ikke medregnet gjester som kommer for å være dommere, holde paneler og workshops, med mer, arrangører, teknikere og våre fantastiske frivillige! Et slikt prosjekt krever mange forberedelser, sterke armer og kloke hoder; og nettopp derfor vil vi at DU skal bli med oss som frivillig for Torucon!

Nå kan man bli frivillig i Torucon permanent! I stedet for å søke på nytt for hvert arrangement trenger man kun å søke én gang, melde seg inn i ulike grupper man kan tenke seg å jobbe i, og så vil man bli spurt om å stille opp på ulike arrangement. Vi har valgt å gå i denne retningen fordi vi ønsker å satse mer på våre fantastiske frivillige, og bygge videre på det samholdet som dere har laget i løpet av de siste ti årene.

Frivillige som blir medlem nå vil få sin egen Torucon-konto med e-postadresse, som brukes til å motta e-post med oppdateringer og informasjon, invitasjoner til sosialiseringsmøter og liknende, samt å gi tilgang til fildeling og samskrivingsverktøy gjennom Google Drive.

Frivillige får t-skjorter, nøkkelbånd, badges, tote-bag, og annet stæsj fra arrangementene de hjelper til med, og mat, snacks og underholdning i sammenheng med sosialiseringsmøter i løpet av året.

Hvis du vil være med i Norges barskeste crew, få kult stæsj og minner for livet, så meld deg på nå! Velkommen inn i Torucon-familien!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Bak kulissene på Torucon 2019
Åpne videoen i YouTube for å se i full størrelse.
Vi søker lokale helter!
Alt engasjement er selvfølgelig fantastisk, men vi er likevel dessverre nødt til å sette en grense for hvor langt unna våre fantastiske frivillige kan bo. Dette er fordi vi har mye informasjon å gi, og er avhengige av at de frivillige har mulighet til å delta på møter både for kos og forberedelser. Derfor krever vi at frivillige bor i eller rundt Trondheim, nært nok til å kunne komme inn til byen for å delta på møter. Vi vil gjøre vårt beste for å informere om når møtene er i god tid, så man får gjort plass i kalenderen.

Noe vi har merket oss i løpet av årene, er at ungdomsskoleelever ofte sliter mer enn andre med å komme seg rundt. I tillegg er det mange arbeidsoppgaver som må gjøres på Torucon som krever at man er ganske moden. Derfor har vi bestemt at alle frivillige må være minst 16 år gamle.

Det finnes også noen arbeidsområder som krever at man er myndig (18+). Mer informasjon om dette kommer senere i skjemaet.
Er du minst 16 år gammel og bor i, eller i nærheten av Trondheim? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Torucon. Report Abuse