Inschrijven Vorkje Prik Foodfestival 2018
Inschrijven Vorkje Prik Foodfestival 2018

Na een succesvolle eerste editie maakt Vorkje Prik Foodfestival zich op voor de tweede editie!
Alle lekkerbekken komen in de eerste week van juli, op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 samen tijdens de tweede editie van “Vorkje Prik“.

Op het Berlijnplein in Utrecht staat alles in het teken van proeven, ervaren en genieten. Een weekend waarin de zintuigen net als vorig jaar worden volop geprikkeld en de smaakpupillen worden verwend door de beste foodtrucks, pop-up restaurants en deli's. Aan de bar kan de dorst gelest worden met lekkere biertjes, frisdranken, sappen en aan de wijnbar zijn er natuurlijk weer de meest heerlijke wijnen verkrijgbaar.

Naast al dit lekkers wordt het op Vorkje-Prik ook genieten van live muziek, vinyl dj's en entertainment, ook de kids zullen zich deze editie weer kostelijk vermaken met verschillende activiteiten. Van carnivoor tot veganist fijnproevers en ouderwetse lekkerbekken, bij Vorkje-Prik komt iedereen aan zijn trekken!
Rondom het Berlijnplein wordt begin 2018 het nieuwe Leidsche Rijn stadscentrum inclusief 800 woningen opgeleverd. Dit zal resulteren in meer bezoekers welke op loopafstand van het Berlijnplein wonen

Wat kun je als deelnemer van ons als organisatie verwachten? Een team met jarenlange ervaring in zowel in en outdoor events waarbij de kernwoorden win-win, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van publieksevenementen in deze regio weten wij als geen ander de doelgroep voor Vorkje-Prik te bereiken. Na de eerste editie met 8.000 bezoekers verwachten we de komende editie verdeeld over drie dagen zo’ n 10.000 bezoekers.

Jullie inzet als deelnemer op gebied van social media en overige kanalen is hierbij natuurlijk altijd een welkome aanvulling om Vorkje-Prik voor alle partijen een doorslaand succes te maken
Selectie

Op basis van uw inschrijving bekijken wij welke foodtrucks en stands er op het foodfestival komen te staan. Bij deze inschrijving maken wij een selectie uit +/- 20 deelnemers waarbij wij ook naar een gezonde balans in het aanbod kijken. Bij de selectieprocedure wordt er ook gekeken naar foto's van de foodtruck/stand en de opzet hiervan. Stuur dit beeldmateriaal voor 27 januari naar inschrijven@vorkjeprik.nl. Zo kunnen wij de bezoekers garanderen dat de leukste foodtrucks en stands op Vorkje-Prik aanwezig zijn.

De inschrijving loopt t/m 27 januari 2018.. Voor 31 januari maken wij de selectie bekend.

Stageld en Afdracht

Er wordt een voorschotbedrag van € 325,- exclusief BTW, inclusief 1 stroompunt van 230 v/ 3.500 watt gefactureerd. Als er meer stroompunten worden aangevraagd worden deze ook gefactureerd in de voorschotfactuur. Vorkje-Prik werkt met een 20% afdracht regeling op basis van de ingenomen munten. De afdracht wordt indien wenselijk na afloop van iedere dag gelijk contant uitbetaald of per bank overgemaakt.
Betalen op het festival
Tijdens het festival is zowel bij de bar als bij de exploitant het betaalmiddel breekmunten. Bezoekers kunnen deze kopen bij de kassapunten op het festivalterrein. De waarde van een hele breekmunt is € 2,50 en de waarde van een halve munt is € 1,25.

Voor de algemene voorwaarden kijk op www.vorkjeprik.nl/voorwaarden_vp2018.pdf

Email address *
Naam Foodtruck/Bedrijf/Ondernemer *
Your answer
Contactpersoon *
Your answer
Adres en huisnummer *
Your answer
Postcode en plaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
E-mail adres *
Your answer
Producten (beschrijf uw producten) *
Your answer
Stroombehoefte (kosten voor stroompunt zijn voor alle dagen en exclusief BTW)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service