Creatieve iPad workshops
HCC!apple start eind 2018 Houten met een beginnerscursus Affinity Photo. Van deze cursus zullen opnames gemaakt worden die leden van HCC!apple over enige tijd gratis kunnen bekijken via apple.hcc.nl. In 2019 kunnen we in meer plaatsen starten met vervolgbijeenkomsten over de uitgebreide mogelijkheden van Affinity Photo. De kans dat we ook in jouw regio met een Apple Foto groep kunnen starten wordt groter als er ook een aantal aanmeldingen zijn die samen met anderen mee willen gaan helpen. Vind je het leuk om jouw kennis van fotobewerking te delen en zo met elkaar de vele mogelijkheden van Affinity Photo te ontdekken, vul dan bij de eerste vraag bij anders ook je woonplaats en je 06 nummer in zodat we een keer contact met je kunnen opnemen als er genoeg aanmeldingen en vrijwilligers zijn om in jouw buurt te starten. Deelname aan deze workshops is gratis voor leden van HCC en Apple of wie dat op die avond wordt.
Omdat je Affinity Photo ook kunt gebruiken op een mac en een Windows Computer zijn de Affinity Photo workshops voor heel veel foto liefhebbers interessant.

Begin 2019 willen we ook van start gaan met een workshop/cursus mobiel filmen en je films afmonteren met Lumafusion op je iPhone of iPad en later in 2019 start bij voldoende belangstelling een workshop/cursus digitaal tekenen en schilderen met Procreate.

Ontvang je onze maandelijkse iPhone en iPad tiplijst nog niet?
Meld je dan vooral ook even aan via https://apple.hcc.nl/hcc/aanmelden-nieuwsbrief
Na bevestiging van je aanmelding ontvang je de volgende morgen een gratis ebook met meer dan 50 handige tips voor je iPhone en iPad en mis je niets meer van al onze activiteiten.

Korte kennismaking met Affinity Photo op iPad
Ik heb interesse in de volgende workshops. Stuur mij meer informatie over jullie vervolgactiviteiten. *
Required
Met Affinity Photo kun je bijna net zoveel als met het veel duurdere Photoshop. Heb je al eens met Photoshop gewerkt? *
Nooit
Vaak
Mijn voornaam en achternaam *
Your answer
Mijn e-mailadres *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms