Ny rekryteringstjänst för svenska startups

Hej, vi är några stycken som funderar på att bygga en enkel rekryteringstjänst och CV-databas för svenska startups. Det här är en enkel marknadsundersökning för att se vad det finns för intresse.

Traditionellt sett ska företag inte hjälpas åt att rekrytera, för de konkurrerar med varandra om kompetensen.

Men verkligheten för oss som driver startups är att vid rekrytering konkurrerar vi framförallt med stora företag med jättelika budgetar, etablerade varumärken och som kan erbjuda illusionen av trygghet för arbetssökande. Medan vi har små eller obefintliga budgetar, relativt okända varumärken och framstår för de flesta vanliga människor som "otrygga" arbetsgivare.

Ju fler människor som söker jobb i startups, desto mindre behöver vi konkurrera om de personer som redan förstått varför det är så attraktivt.

I den situationen har vi allt att vinna på att gemensamt missionera för fördelarna med att jobba i startups. Och se till att de som visar ett intresse för att jobba i en viss startup fångas upp och (om de godkänner det) blir kontaktbara för andra startups om de inte blev anställda där de sökte jobb.

Om du har några frågor eller förslag, mejla till martin@twingly.com

Om du vill skicka undersökingen vidare till någon annan är kortlänken http://bit.ly/startupjobb

För att delta i undersökningen, klicka på Continue nedan. Det tar ungefär 5 minuter och din medverkan är värdefull!