Anmälan till Tierp BK:s klubbmästerskap i rallylydnad 15 dec
Lördagen den 15 december går vårt klubbmästerskap av stapeln, i Sjöängens ridhus i Östervåla. Domare är Margareta Åhs. Eftersom vi tar in en extern domare så betraktar vi alla anmälningar som bindande, även om det är kostnadsfritt att delta. ;)

Frågor kring evenemanget ställs till rallysektorn --> lollo.h@zoho.com eller evelyn.kyrk@hotmail.com

Vi vill verkligen uppmana alla rallyintresserade att våga delta! KM är först och främst en klubbstärkande aktivitet och ett roligt sätt att umgås tillsammans. Prestation och resultat kommer i andra hand. Vi ser gärna att du som aldrig har vågat dig ut på en officiell tävling ändå kommer och är med på KM. :)

På eftermiddagen när tävlingen är slut är alla som vill välkomna att ansluta sig till en middag till självkostnadspris på en restaurang i Tierp. Vilken restaurang meddelas senare när vi ser hur många anmälda det blir.

OBS! SISTA ANMÄLNINGSDAG LÖRDAG 1 DECEMBER

Regler - Läs detta först:
- Alla deltagare ska vara medlemmar i Tierps BK

- Vill du delta med flera hundar så gör du en ny anmälan för varje hund

- Alla tävlar mot alla på lika villkor. Högst totalpoäng, oavsett klass, blir klubbmästare. (Om två eller flera ekipage i slutet av dagen står på samma högsta totalpoäng så kommer rundornas tid att tas med i beräkningen, därför kommer tidtagning att göras på alla ekipage. Domaren har mätt upp en idealtid för varje bana, och skulle poängåtskillnad behöva göras så är det närmast idealtiden som vinner. Detta tas dock bara med i beräkningen om poängåtskillnad behöver göras).

Anmälningsregler:
- Du får anmäla dig i den klass du har startat senast på officiell tävling, eller högre. Det spelar ingen roll om du har tagit en titel i klassen eller inte. Du får däremot inte starta på KM i en lägre klass än vad du har tävlat officiellt.
OBS! Du får självklart delta på KM även om du inte har tävlat officiellt med din hund!
Ex 1. Du har tagit en titel med din hund i A-klass men har inte startat M-klass ännu. Då kan du välja att starta antingen A- eller M-klass
Ex 2. Du har startat F-klass med din hund på officiell tävling en gång. Du får starta F-klass på KM:et, däremot inte N-klass.
Ex 3. Du har aldrig startat officiell rallylydnad med din hund. Du får starta i valfri klass på KM.

- Vi följer de officiella reglerna avseende moment och bedömning även om det är en INOFFICIELL tävling. Avsteg från officiella regler kan göras om domaren godkänner det (ex. tävla med täcke på hunden). Har du funderingar kring detta eller har behov av anpassningar så kontakta Lollo i rallysektorn på mail lollo.h@zoho.com.

- Alla som har anmält sig får ett PM med mer information om tider, vägbeskrivning etc. när det närmar sig. Vi räknar dock med att ha samling för alla tävlande kl. 10.00.

Vad heter du? *
Your answer
Vilken är din e-postadress? *
Your answer
Vad heter din hund? *
Your answer
Vilken mankhöjd har din hund? *
Your answer
I vilken klass vill du delta? *
Jag vill anmäla följande antal personer till middagen i Tierp efter tävlingen (restaurang - vilken meddelas senare) *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service