Lliga de Debat d'Entitats Juvenils de Barcelona
El proper 6 d'octubre tindrà lloc la Lliga de Debat d'Entitats Juvenils de Barcelona, organitzada per la Jove Cambra Internacional de Barcelona.
Si tens entre 17 i 40 anys i vols participar-ne, només has d'omplir aquest formulari! Recorda que l'equip ha d'estar format per 3 membres. Només és necessari omplir un formulari per equip.
Alhora, tindreu l'ocasió d'apuntar-vos a la formació en oratòria i debat competitiu prèvia que es durà a terme el 27 de setembre conjuntament per a totes les participants de la Lliga.
Una vegada formalitzada la inscripció, ens posarem en contacte amb el/la capità /na per a més informació sobre els horaris i espais on es celebrarà.
Us apunteu com a membres d'una entitat/col·legi professional? *
En cas d'haver respost si a l'anterior pregunta, indica quina
Nom de l'equip *
1. Nom i cognoms del/la capità/ana *
Indica el correu electrònic del/la capità/na per a rebre les comunicacions *
2. Nom i cognoms del segon membre de l'equip *
3. Nom i cognoms del tercer membre de l'equip *
Si ho desitges, pots indicar també un número de telèfon
Acudireu a la formació del 27 de setembre? *
Si teniu algun inconvenient horari o quelcom a tenir present, feu-nos-ho saber
Protecció de Dades i Reglament Intern de la Lliga de Debat
*D’acord amb l’aplicació del Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea (GDPR), en vigor des del 25 de maig del 2018, us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu, que les vostres dades personals seran tractades per la Jove Cambra Internacional de Barcelona a l’empara de les competències/fitxer-LOPD “056 Jornades, cursos i activitats informatives” amb la finalitat d’informar sobre l’activitat formativa i/o l’esdeveniment d'interès de la Lliga de Debat d'Entitats Juvenils de Barcelona, legitimada en base al consentiment de la persona interessada. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Les vostres dades seran eliminades un cop acabada la gestió de l’activitat indicada a la finalitat. Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 de 11 de juliol, us indiquem que en informar el camp correu electrònic ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes.
*He rebut i accepto el compliment de la normativa de funcionament del Reglament Intern del debat competitiu de la Jove Cambra Internacional de Barcelona
Accepto la Protecció de Dades i el compliment del Reglament Intern de la Lliga de Debat *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy